Landsbrancheklubben for Statsskovarbejdere
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Landsbrancheklubben for Statsskovarbejdere. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Skovarbejdernes Julekonference 2022
Medlemmer Kræver ingen tilmelding
Nyheder Se alle

Sampension: Nye pensionsregler for 2022

Afkast: Sampensions kunder høstede det højeste afkast i 2021 blandt ni af de største pensionsselskaber - Nye pensionsregler for 2022 - Dialog og grønne investeringer.

Sampension - Sundhedsordning

Sampension har fået sundhedsordning. Dette omfatter alle 3F's medlemmer på vores statslige organisationsaftaler og overenskomster.

Invitation til gratis seminar 11. november

I Ledelsesugen holder vi gratis seminar 11. november 2021, om hvordan Samarbejdsudvalget kan arbejde med egen dialogkultur, så SU bliver et udvalg med plads til uenigheder.

God sommer fra samarbejdssekretariatet

Samarbejdssekretariatet ønsker alle en rigtig dejlig sommer. På den anden side af sommerferien står vi igen klar til at rådgive, vejlede og uddanne jer.

Hvordan styrker man samarbejdet internt i SU?

I dette nyhedsbrev stiller vi skarpt på, hvad der typisk skaber dårlige relationer i SU-arbejdet, samt hvordan I kan arbejde med de interne relationer i samarbejdsudvalget.

Den gamle gartner går på pension

Efter 28 års engagement i SiD og 3F, siger vi farvel til Hanne Gram, der går på pension.

Sampension indfører depotsikring fra 1. juni 2021 for statsansatte

1. juni 2021 indføres der opsparingssikring for medlemmer, der har en pensionsordning i markedsrente. Sampension har i sidste uge sendt digital besked til alle medlemmer, der får opsparingssikring.

Treårigt forlig i hus - mere i løn og seniorbonus til statsansatte

Sikring af reallønnen, løn når man uddanner sig til faglært og ret til seniorbonus er blandt de resultater, som de ansatte i staten har hevet hjem i et nyt forlig.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt