Nyheder
Park og Vej Lolland fyrer erfaren tillidsrepræsentant
<p>
<strong>Medlem af 3F Lollands bestyrelse Flemming Højberg var ansat i 29 år ved Park og Vej og de sidste 25 år tillidsrepræsentant samme sted, næstformand i MED udvalget og medlem af kommunens Hoved MED.</strong>
</p>

Flemming har i alle årene været en aktiv tillidsrepræsentant, har brugt mange kræfter på at hjælpe både sine kollegaer og driften i Park og Vej. Han har været synlig og er ofte kommet med forslag til at gøre arbejdet bedre og mere sikkert, både af hensyn til sine kollegaer og for at sikre arbejdspladsens fremtid.

Flemming var arkitekt bag uddannelse til de ansatte, i forbindelse med indføring af ny IT-teknologi i Park og Vej.

Ledelsen i Park og vej, har et par gange indkaldt Flemming til møde, hvor han er blevet bedt om at skrue lidt ned for charmen. Han blev beskyldt for at have uroskabende adfærd. Flemming har taget dette til efterretning og har forsøgt at forbedre forholdet til ledelsen.

TR-arbejdet skal jo passes og det har åbenbart fortsat slået gnister. For i slutningen af januar bliver han kaldt til tjenstlig samtale, hvor han bliver varslet at han påtænkes afskediget.

Flemming og 3F Lollands faglige sekretær, deltager så i en forhandling om betingelserne. Kommunens forhandlingsposition ligger i ruiner, da de ikke kan dokumentere de beskyldninger som blev rejst mod Flemming.

Samarbejdet har selvfølgelig lidt ubodelig skade, så Flemming kan ikke komme tilbage på jobbet, men der bliver forhandlet en aftale som både Flemming og 3F Lolland kan acceptere i situationen.

Vi må håbe at Lolland kommune lærer af denne sag og fremover behandler Tillidsvalgte med den nødvendige respekt, så denne groteske situation ikke opstår en anden gang.

Flemming skal videre med sit liv og overvejer nu sin fremtidige arbejdssituation. Han sidder fortsat i afdelingens bestyrelse, hvor vi trækker på hans mangeårige viden om de offentliges overenskomster.  

Billede: Steffen Rasmussen


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt