Nyheder
Konfliktvarsel er sendt KONFLIKTVARSEL er sendt

 

Kære medlem af 3F Mariager Fjord.

 

OK18-forhandlingerne i kommunerne, regionerne og staten er brudt sammen. Vi har på medlemmernes vegne bl.a. krævet en reallønsfremgang som ikke kan accepteres fra Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og Staten.

 

Derfor er næste skridt i den kamp at vi har udsendt konfliktvarsel til arbejdsgiverne.

 

En konflikt kan tidligt træde i kraft den 4. april 2018 – dog vil der fra Forligsinstitutionen være mulighed for at udsætte en konflikt med 2 x 14 dage.

 

Lige nu er der drøftelser i Forligsinstitutionen som kan betyde en aftale, men uanset er vi nødt til at være forberedt på en konflikt.

 

Der er sendt konfliktvarsel på Mariager Fjords kommunes Folkeskoler ift. rengøringsper-sonalet og tekniske serviceområde(pedel). Det drejer sig om:

 

Arden Skole, Assens Skole, Bymarksskolen Hobro, Hadsund Skole, Havbakkeskolen Als, Hobro Søndre Skole, Mariager Skole, Rosendalsskolen Hobro og Valsgaard Skole.

 

Der er ligeledes sendt konfliktvarsel til Danske Regioner, ift. omsorgsmedhjælpere/ pædagogiske assistenter på Bo-Institutionen Sødisbakke i Mariager.

 

Hvis ikke Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og Staten beslutter sig for at lave en lockout vil det kun være de to ovennævnte konfliktområder som 3F Mariager Fjord afdelings medlemmer er involveret i.

 

Vi kontakter alle berørte medlemmer for at orientere om hvad der skal ske i tilfælde af en konflikt.

 

Husk at følge med på 3F Mariager Fjord afdelings hjemmeside.

På vegne af 3F Mariager Fjord afdeling

 

 

Benny E. Karlsen

Næstformand

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt