Nyheder
Nyuddannet industrioperatør
<span>Ronny Nielsen er blevet uddannet Industrioperatør hos Rockwool</span>

Han er rigtig glad for han har fået muligheden for det af flere årsager. For det første er han blevet meget dygtigere til sit arbejde blandt andet på grund at han nu bedre ved hvorfor de enkelte ting sker. Han lærte også mange nye ting som han aldrig tidligere har tænkt over. Han er også af den opfattelse at han vil stå væsentligt bedre i tilfælde af eventuel ledighed.

 

Ronny har alt i alt været på Rockwool i ca. 6 år og han var dermed ordinær ansat inden starten på uddannelsen. Han pressede selv på for at få den og til sidst lykkedes det. Uddannelsen varede 1 år og 4 månederne. Han havde fået en smule merit (forudgående erfaring/uddannelse der kan afkorte varigheden af uddannelsen.

 

Ronny har ikke fortrudt han tog uddannelsen og vil opfordre alle til at tage imod det såfremt de for muligheden. Ronny er ordblind, men dette har ikke været noget problem idet han har brugt hjælpeværktøjer i forhold til IT, ligesom lærerne har været yderst hjælpsomme og forstående.

 

På uddannelsen var man blandt andet på studietur og flere forskellige virksomheds besøg og han siger det er utroligt spændende at se nye og andre virksomheder.

 

Så kridt skoene og kom i gang med uddannelse også selvom man eventuelt har problemer med at læse og skrive.

 

Afdelingen ønsker ham tillykke med uddannelsen.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt