Nyheder
Nyuddannet lager- og logistikoperatør Nyuddannet lager- og logistikoperatør.

Jesper Nielsen er 45 år og blev udlært som lager og logistik operatør d. 17.8.2018. Uddannelsen varede kun 13½ måned hvoraf de 17 uger foregik på skole. Årsagen til, at han kunne få svendebrev på så kort tid, er, at Jesper havde været igennem en såkaldt RKV (Real Kompetence Vurdering). Via denne kunne man finde ud af, hvilke ting som er indeholdt i uddannelsen, og som Jesper derfor ikke behøvede, da han i forvejen kunne de pågældende ting.

Jesper har arbejdet på Sintex i 8 år og en stor del af hans merit (forudgående kundskaber, der kan afkorte en uddannelse) skyldes det arbejde, han har haft der.

Tanken om at tage en uddannelse kom blandt andet i forbindelse med en MUS-samtale på virksomheden.

Jesper fik 12, hvilket han selvfølgelig er stolt af. Uddannelsen har givet ham et langt bedre indblik i virksomheden, hvilket er med til at give en større arbejdstilfredshed og arbejdsglæde. Ligeledes siger Jesper, at man med en faglært uddannelse er langt bedre rustet, såfremt en virksomhed skal afskedige. Jesper overvejer på et tidspunkt at læse videre til disponent.

Jesper er en smule ordblind (til tider problemer med at stave). Han siger, at dette på ingen måde er en problematik, som folk skal være bange for, idet der er mange hjælpemidler, og at lærerne på skolen er yderst hjælpsomme. Han opfordrer derfor andre til at starte på en faglært uddannelse, også selvom man er kommet op i årene.

Jesper er glad for, at virksomheden gav ham muligheden for at få en faglært uddannelse.

3F Mariager Fjord ønsker Jesper tillykke med uddannelsen.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt