Mariager Fjord
OK23: Det mener 3F Mariager Fjord om din nye overenskomst Så er der landet overenskomstaftaler for 164.000 3F-medlemmer – og snart skal du stemme om din nye overenskomst. Læs her, om 3F Mariager Fjord anbefaler et ja eller et nej til overenskomstresultatet.

3F har siddet med ved OK23 forhandlingsbordet på vegne af 164.000 medlemmer inden for byggeriet, industrien, transport, privat service, hotel og restauration og det grønne område.

Nu er de sidste overenskomster forhandlet på plads, men før de er gældende, skal de til afstemning blandt 3F’s 164.000 medlemmer, som skal tage stilling til, om de vil stemme ja eller nej til overenskomsten.

Læs her, hvad 3F Mariager Fjord anbefaler.

Brug din ret og din stemme.

 

Så er vores forhandlere færdige med deres del af overenskomstforhandlingerne. Nu er det din tur.

 

Resultatet betyder en overenskomstperiode på 2 år med pæne lønstigninger. Fritvalgskontoen forhøjes. Perioden med barsel på fuld løn forlænges. Arbejdsgiver betaler en større del af pensionen. Pæne forhøjelser af genetillæg. Bedre TR-vilkår. Bedre betaling under selvvalgt uddannelse.

 

Du kan læse mange flere detaljer i forhold til din overenskomst i de udsendte afstemningsmaterialer.

 

Jeg mener, sammen med en enig afdelingsbestyrelse, at det vil være fornuftigt at stemme JA til resultatet. Det er dog op til dig selv at tage stilling.

 

Jeg opfordrer dig derfor til at stemme om overenskomstfornyelsen.  Jeg mener, at det er meget vigtigt, at du som medlem af 3F Mariager Fjord, bruger din ret til at stemme om overenskomstfornyelsen. På den måde får du direkte indflydelse dine arbejdsvilkår for de næste to år, og du lader ikke andre bestemme om du evt. skal i konflikt.

 

John Hansen

Afdelingsformand

3F Mariager Fjord

 

Se afdelingens anbefalinger til OK23 her Afdelingens anbefaling OK23 Hent


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt