3F tilbud til pensionister og seniorer

Selvom du ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet, kan du stadig være en del af 3F.

Som pensionist og senior har du mulighed for at være medlem af din lokale 3F fagforenings pensionist- og efterlønsklub.

Du kan blandt andet deltage i kurser, høre foredrag, spille banko, deltage i udflugter og mange andre spændende arrangementer. Hver pensionist- og efterlønsklub har sine egne tilbud, så kontakt din lokale 3F fagforening, og hør hvad de tilbyder.

Find din lokale seniorklub 
Se aktiviteter i din lokale seniorklub

Faglige Seniorer

Faglige Seniorer er en selvstændig organisation for fagbevægelsens seniormedlemmer med mere end 230.000 medlemmer fordelt på 475 seniorklubber over hele landet.

Du er automatisk gratis medlem af Faglige Seniorer, hvis du er senior og medlem af et fagforbund under FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Læs mere om Faglige Seniorer her.

Seniorhåndbog

I Faglige Seniorers seniorhåndbog finder du nyttige tips til dit seniorliv, regler og satser. Du kan også beregne, hvor meget du kan få i pension og satser. Se seniorhåndbogen her.

Billige feriehuse

Som pensionistmedlem har du adgang til de samme fordele som før. Så du kan stadig leje feriehuse og tage på ferie sammen med din familie.

Læs mere om at leje feriehuse

Medlemsrabat i 1.300 butikker

Du kan spare penge på tøj, briller, elektronik, ferier og meget andet, når du bruger dit  LO Plus kort. Det giver adgang til fordelagtige rabatter i 1.300 butikker og web-butikker over hele landet.

Læs mere om LO Plus-kortet 

Gode tilbud på forsikringer

3F samarbejder med Alka om at give dig de bedste tilbud på forsikringer. 

For eksempel kan du stadigvæk være dækket 24 timer i døgnet med en fritidsulykkesforsikring. Den dækker dig med halve forsikringssummer i forhold til personskade ved ulykke og dødsfald ved ulykke.

Læs mere om de forskellige forsikringer

Gratis rådgivning

Som pensionistmedlem har du også adgang til at få gratis og personlig rådgivning hos Faglige Seniorer. Du kan blandt andet få hjælp fra en advokat og blive rådgivet om forsikringer, boligforhold og andre af hverdagens problemer.

Læs mere om den gratis rådgivning

Kontingent

Gennemsnitskontingentet er ca. 53 kroner om måneden. 

Spørg din lokale 3F fagforening, da kontingentet ikke er ens i hver afdeling og blandt andet også afhænger af, om du har arbejde.

 

Meld dig ind i dag og bliv sikret i Danmarks stærkeste fagforening og A-kasse

Bliv medlem