3F Midt & Østsjælland holder ekstraordinært åbent i denne uge, for at give medlemmerne et løntjek!

3F Midt & Østsjælland hjælper medlemmerne med at tjekke lønsedler dagligt. Men i uge 39 holder afdelingen ekstraordinært åben, for at sætte fokus på om medlemmerne får den løn, overenskomsten siger. Løntjekket er del af 3Fs landsdækkende kampagne.

Per B. Thomsen, formand for 3F Midt & Østsjælland udtaler: ”Det er ikke altid let at læse en lønseddel. Men det kan gøre en kæmpe forskel. Så vi hjælper medlemmerne med at tjekke, om de får den rigtige løn. Mange 3F’ere får heldigvis den løn, de har krav på. Men fejl og snyd fra arbejdsgiveren med overtidsbetaling, genetillæg og pension kan desværre ofte betyde forkert lønudbetaling”.

Afdelingen finder ofte fejl i lønsedlen, der kan koste lønmodtagere flere hundrede – nogen gange tusinde - kroner om måneden. 3F Midt og Østsjælland sidder derfor klar til at tjekke lønsedler fra d. 25.-29. september. Afdelingen holder ekstraordinært åbent til kl. 19 onsdag d. 27. september og torsdag d. 28. september. Alle er velkomne til at få et løntjek - også ikke-medlemmer.

Per B. Thomsen uddyber behovet for at sætte fokus på løntjek: ”Faktisk har mere end halvdelen af danskerne - 54 procent - oplevet at finde fejl i lønsedlen. Det viser en undersøgelse, som Gallup har lavet for fagbevægelsen LO. Derfor er et løntjek med til at sikre en ordentlig løn”.

Løntjekket finder sted på afdelingens kontorer:

Vibevej 12, 4100 Ringsted, tlf.: 70 300 920 og Rådhusvej 73, 4640 Faxe, tlf.: 70 300 920.

Menu