Nyheder
56 millioner til medlemmerne af 3F Midt & Østsjælland er både godt og skidt!
<p>"<span>D</span><span>et fortæller mere end så meget andet om værdien af at være med i en stærk, faglig organisation som 3F. Uden 3F’s faglige og juridiske hjælp var mange af de millioner aldrig nået frem til de berørte medlemmer".</span></p>

Ødelagte knæ. Asbest-lunger. Arbejdsulykker. Eller manglende udbetaling af løn, pension og feriepenge. Hver gang et medlem af 3F Midt & Østsjælland er blevet ramt på helbredet af deres arbejde eller kommer ud for en arbejdsgiver, som behandler dem unfair, så står man i afdelingen klar til at kæmpe for medlemmernes sag. Afdelingen inddrev i 2017 56 millioner kroner i erstatning og/eller kompensation til medlemmerne. Et beløb, der svarer til, at for hver er krone, der blev indbetalt i kontingent i 2017, så blev der udbetalt 2,80 kr. i erstatning - direkte til medlemmerne vel at mærke. Om det udtaler formanden for 3F Midt & Østsjælland, Per B. Thomsen:

Tallet er både godt og skidt. Det fortæller mere end så meget andet om værdien af at være med i en stærk, faglig organisation som 3F. Uden 3F’s faglige og juridiske hjælp var mange af de millioner aldrig nået frem til de berørte medlemmer. Hver gang vi hjælper ved f.eks. en lønforhandling, en forhåndsaftale eller en uddannelsesaftale, så er det ikke noget, der direkte kan måles i penge – det kan det kun, når der opstår en efterbetalingssituation. Desværre forholder det sig også sådan, at der bag de sager, vores socialrådgivere og jurister arbejder med, gemmer sig skæbner, hvor et intakt helbred havde været at foretrække frem for en erstatning, men hvor erstatningen dog gør hverdagen lidt nemmere end ellers”, udtaler formanden.

Per B. Thomsen uddyber med ord om, at netop de 56 millioner er billedet på, hvorfor der er behov for et stærkt fagligt fællesskab:

”Uanset årsag, så viser beløbet, at der fortsat er brug for en engageret indsats på et arbejdsmarked i rivende udvikling. Det gælder hele vejen rundt i vores organisation, fra arbejdsmiljørepræsentant til tillidsrepræsentant og vores faglige medarbejdere – det er i dette samspil, vi i 3F er med til at gøre en forskel”, udtrykker formanden

For yderligere spørgsmål eller kommentarer kontakt Per B. Thomsen, formand for 3F Midt & Østsjælland på 51 20 95 74 eller email på per.thomsen@3f.dkMasser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt