Nyheder
Formandens julehilsen 2018
<p>"<span>Det, at miste sit arbejde kan ske for alle. Derfor skal vi også sammen sørge for, at arbejdsløshed aldrig slår os omkuld."</span></p>

Kære medlem af 3F Midt & Østsjælland.

Et bedre og mere trygt dagpengesystem skal være mit jule- og nytårsønske for 2019.

Mange mennesker vil i løbet af deres liv opleve at stå uden for arbejdsmarkedet. Arbejdsløshed kan ramme i krisetider. Men også i gode tider. Det, at miste sit arbejde kan ske for alle. Derfor skal vi også sammen sørge for, at arbejdsløshed aldrig slår os omkuld.

Lige nu mister vores dagpenge værdi år for år. Det sikkerhedsnet, der skal favne os, er skrøbeligt. Resultatet? Det bliver mere utrygt at miste sit arbejde. Det er alvorligt for den enkelte – men også for Danmark.

Derfor foreslår vi sammen med LO, at vi stopper forringelserne af dagpengene nu. Lad i stedet dagpengene følge udviklingen i lønnen. Lad os sikre, at dagpengene bliver ved med at have samme værdi fremover. Et stærkt dagpengesystem er fundamentet for vores flexicuritymodel og vores velfærdssamfund.

Som fagforening er det vores fremmeste opgave at sikre dig, at du er en del af et fællesskab, der giver tryghed i hverdagen for dig og dine kollegaer. Den opgave tager vi på os.

2018 er også året, hvor der skal være folketingsvalg. Her vil vi som forbund og lokalafdeling bidrage til, at politikerne kommer til at forholde sig til, hvordan fremtidens arbejdsmarked skal se ud og hvordan de fortsat vil skabe tryghed.  Her bliver det vigtigt, at vi står fast på, at vi ikke skal levere det hele på den halve tid. Vi skal holde fast i, at Danmark er bedst, når vi insisterer på at være bedre og ikke billigere.

Med ønsket om en god jul og et lykkebringende nytår til dig og dine kære.

Per Thomsen  

Formand 3F Midt & Østsjælland

 Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt