Har du fået målt din body age?

15.000 medlemmer i PensionDanmark har taget en sundhedstest, hvor du kan få målt din body age. Hvis der er tilknyttet en sundhedsordning i din overenskomst, kan du efter testen få hjælp via denne.

Døjer du med ondt i kroppen? Stress? For meget alkohol? Er du nysgerrig på, hvor sund du er, så kan du få svar på spørgsmålene ved at tage PensionDanmarks sundhedstest. Her kan du få målt din body age, og alt afhængig af dine svar, bliver du anbefalet at udnytte de forskellige muligheder i din sundhedsordning i PensionDanmark.

PensionDanmarks sundhedsteam følger dig i mål

Har du fx problemer med ryggen, er det oplagt at bruge sundhedsordningens muligheder for at få behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut.

Har du andre problemer, fx med rygning, overvægt eller stress, bliver du opfordret til at kontakte PensionDanmarks sundhedsteam. I sundhedsteamet sidder sygeplejersker og socialrådgivere, der tager en snak med dig om dine problemer og sender dig videre i relevant behandling. Teamet kan kontaktes på telefon 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

Tag testen

Log ind på pension.dk og tag en sundhedstest. Det tager ca. 10 minutter at gennemføre testen. I alt har 15.000 medlemmer i PensionDanmark taget testen, siden den blev introduceret i slutningen af 2015.

Har du brug for hjælp med sundhedsordningen kan du bestille tid på pension.dk/sundhed, eller ringe 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21. 

 

Menu