Hold efterårsferie med rabat på gyserfilm i Nordisk Film-biografer - og skeletfest i BonBon-Land

LO Plus har lavet tre cool events til din efterårsferie i oktober 2017. De tre events arrangeres i samarbejde med henholdsvis Nordisk Film, BonBon-Land og Stena Line.

Fredag den 13.(!) får du rabat på den helt nye Nesbø-thriller, Snemanden, om en seriemorder, der dræber på snedage… Lørdag den 14. oktober kan du bruge hele dagen med familien til uhyggelig skelet-fest i BonBon-Land med LO-Plus-rabat. Og endelig den 18.-19. oktober kan bedsteforældre tage børnebørn gratis med på endagstur fra Frederikshavn til Göteborg. Dit barnebarn får goodie-bag, og I kan hygge jer sammen på en dag i Göteborg – LO Plus kalder det ”Bedstedag”. Tag med, og opdag Göteborg sammen.

Herunder kan du læse meget mere om arrangementerne, og hvordan du melder dig til.

Rigtig god efterårsferie!

LO Plus bio-event: Snemanden

Se den nye thriller ”Snemanden”, som er baseret på bogen af Jo Nesbø.

Dato: Fredag den 13. oktober 2017
Sted: Filmen vises i 17 Nordisk Film biografer over hele landet
Læs mere og tilmelding: www.loplus.dk/snemanden  

Om filmen: Kriminalbetjenten Harry Hole (Michael Fassbender) efterforsker en kvindes forsvinden efter hendes halstørklæde findes bundet om en blodig snemand. Holes efterforskning udvikler sig dog til en jagt på en seriemorder, der kun slår ihjel på de hvide vinterdage.

Priser:

  • LO Plus medlem og 1 gæst: 59 kr. pr. billet (ialt 118 kr.).
  • 95 kr. for gæster udover (max fem gæster ud over – dvs. syv i alt)

Få masser af gys til "Hallohviin" i BonBon-Land

Lørdag den 14. oktober byder vi alle LO PLUS-medlemmer på årets Hallohviin i BonBon-Land, hvor vi fejrer Skeletternes Fest.

I den skøre og sjove forlystelsespark kan du i år opleve intet mindre end fire unikke Hallohviin-labyrinter og et værksted for de mindste - så der er noget for hele familien.  Skyd efterårsferien godt i gang med masser af stemning, gys og grin. Når entréen er betalt, er der som altid fri adgang til alle kørende forlystelser.

Du kan vælge mellem to billettyper:

  • Online-billet: kr. 99,- (kan købes til og med 14. oktober 2017) eller
  • Online-billet + 50 kr. værdibevis: kr. 149,- inkl. rabatkupon på 20% til souvenirshoppen (kan købes til og med 11. oktober 2017)
  • Hent din rabatkode og køb billetter

Den særlige LO Plus rabat gælder kun lørdag den 14. oktober 2017.
Medlemskort skal vises i entréen i BonBon-Land sammen med billetterne.

Bedsteforældre-dag til Göteborg med Stena Line

Tag børnebørnene med gratis på en hyggelig endagstur med færgen fra Frederikshavn til Göteborg d. 18. + 19. oktober (i efterårsferien).

Alle bedsteforældre, som rejser disse dage, kan gratis tage et barnebarn med! Stena Line sørger for en fantastisk start, hvor alle børn, som er sammen med deres bedsteforældre, får en gratis goodie-bag i afgangsterminalen i Frederikshavn. På færgen har man mulighed for at spise en lækker morgenbuffet, besøge legerummet eller, hvis vi er så heldige, at vejret tillader det, besøge kaptajnen på broen.

  • Færgen sejler kl. 08.00 fra Frederikshavn, og I er fremme i Göteborg klokken 11.30. Efter en dejlig dag i Göteborg sejler færgen retur på følgende tidspunkter:
  • kl. 16.00 med ankomst i Frederikshavn kl. 19.25 eller
  • kl. 18.20 med ankomst i Frederikshavn kl. 21.50

 

 

 

Menu