Nyheder
Hvor meget står der på din pensionskonto?
<p>PensionDanmark og Industriens Pension er klar med medlemmernes årlige pensionsoversigt. Her kan du blandt andet se, hvor meget du har fået ind på pensionskontoen. Brug også anledningen til at tjekke dine forsikringer i pensionsordningen.</p>

Den årlige pensionsoversigt er en god anledning til at få overblik over de forsikringer, som er en del af pensionsordningen. Forsikringerne passer som udgangspunkt til de flestes behov. Men hvis du blevet gift, har fået barn, eller har købt en ny bolig, har du måske brug for at få mere udbetalt, hvis du bliver syg.  

Hvis du logger ind på din personlige side på pensionsselskabets hjemmeside, får du det fulde overblik over din ordning, og du kan let se, hvor mange penge du får, hvis der sker dig noget. Hvis du gerne vil ændre forsikringssummen, kan du fx:

  • vælge beløb ved førtidspension/tab af erhvervsevne
  • vælge beløb ved visse kritiske sygdomme

Det er også en god ide at kigge på, hvor meget der bliver udbetalt til dine efterladte – og hvem der får pengene. For medlemmer i Industriens Pension er det særligt relevant at tjekke forsikringerne efter 1. april 2018, da en række forbedringer af pensionsordningen træder i kraft på det tidspunkt.  

PensionDanmark

I PensionDanmark ligger pensionsoversigten klar i e-Boks fra starten af februar. Måske har du allerede modtaget den. 

Industriens Pension

Har du pension i Industriens Pension, kan du på industrienspension.dk/minside se pensionsoversigten. I løbet af februar bliver den sendt til din e-Boks eller på papir til din postkasse, hvis du har bedt om det. 

3 ting du kan se i pensionsoversigten

  • Hvor meget blev der indbetalt til din opsparing i 2017?
  • Hvad var dit afkast i opsparingen?
  • Hvad betaler du i administration?

 

 Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt