Nyheder
Formanden: Kære socialdemokrater, nu skal varen leveres
<span style="background-color: #ffffff;">Handling ift. en styrkelse af erhvervsuddannelserne, en oprustning af kampen mod social dumping, en mere fair og værdig tilbagetrækningsordning og bedre velfærd m.m.</span>
<br />

Politik handler uden tvivl om kompromisser, men politik handler også om principper og løfter.

Særligt det politiske løfte om en mere fair og værdig tilbagetrækningsordning skal vi holde fast i. Inden for de sidste 10 år er efterlønnen blev afskaffet, dagpengesystemet er blevet forringet og nedslidningen af faglærte og ufaglærte har bidt sig fast.

I 3F Midt & Østsjælland er vi meget optaget af, at vi får vendt skuden, så fremtidens arbejdsmarked bygger på sund konkurrence. Det skal være slut med, at vi skal levere det hele på den halve tid og i nogens politikeres optik også til den halve pris. Hvis endnu et årti ikke skal være på bekostning af lønmodtagernes løn-og arbejdsvilkår, så skal der politisk handling til.

Vi er klar i fagbevægelsen. Både til trepartsforhandlinger og til at byde ind med konkrete realpolitiske forslag. Nu mangler vi bare politikerne. Vi sætter vores lid til en socialdemokratisk ledet regering.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt