Kender du en 3F'er, der er hverdagshelt?

Igen i år hylder vi med uddeling af Fællesskabsprisen en af hverdagens helte, som gør en frivillig indsats for vores fællesskab. Kender du en, der fortjener at blive nomineret?

I år er det femte år i træk, at Fællesskabsprisen uddeles til en, der yder en særlig indsats for fællesskabet og andres hverdag. Og lige nu er det blevet tid til at nominere en, som du synes, skal anerkendes for en særlig indsats. Kender du en 3F’er, som fortjener et skulderklap for sin indsats for fællesskabet?

Der er allerede indstillet en række projekter, og de handler om alt fra mere fælles motion, tage imod udlændinge i lufthavnen med et smil, passe bedre på hinanden sammen, spilde mindre mad i fællesskab - og der er bunker af andre fantastiske idéer.

Ung 3F'er vandt i 2017

Sidste år modtog 3F’eren Rasmus Erichsen en del af prisen for sit arbejde med at undgå madspild i lokalsamfundet. Som 17-årig startede Rasmus projektet ”Undgå madspild lokalt”, som sørger for, at overskudsmad finder vej til trængte medborgere. Rasmus er et levende bevis på, hvordan en ihærdig frivillig indsats og menneskelige ressourcer giver fællesskabet og medborgere værdi og glæde – og mad på bordet!

Fællesskabsprisen giver et livsbekræftende og positivt indblik i, hvordan rigtigt mange danskere og 3F’ere har overskud til at hjælpe andre i hverdagen. Ofte hører vi om priser til musikere, journalister, sportsfolk og skuespillere. Men sjældent stopper vi op og sætter pris på dem, der gør hverdagen bedre. Lektiehjælpere, besøgsvenner og alle andre frivillige, som giver til fællesskabet.  

Hvert år fejrer partnerskabskredsen omkring Fællesskabsprisen vinderne og alle indstillede ved en stor kåringsfest. Ti vindere kåres på Fællesskabsprisens prisfest, som i år løber af stablen den 7. juni.

Bag Fællesskabsprisen står 3F, Alka, DFDS, ISS, Københavns Lufthavne, Københavns Professionshøjskole, PensionDanmark, Tuborgfondet og Mette Frederiksen.

Indstil din kandidat!

Frem til den 28. maj 2018 kan du indstille en person, et projekt eller en gruppe, som gør en indsats for at løfte hverdagen for andre. Hverdagens helte fortjener ros -  det kan både være medarbejdere eller frivillige, der fortjener en anerkendelse af deres indsats for fællesskabet.

Fortæl os, hvem du synes, har gjort en forskel for fællesskabet.

Indstil din hverdagshelt her faellesskabsprisen.dk/indstil/ - du må også gerne indstille dig selv!

Følg prisen og se eksempler på, hvad fantastiske hverdagshelte laver på Facebook.  

Menu