Nyheder
Valgmøde: Mød din EU-kandidat


Få styr på EU-Parlamentet og valgets store spørgsmål, før du skal stemme den 26. maj. Oplæg med fokus på arbejdsmarkedspolitik ved DEO's Rasmus Nørlem Sørensen og politikerpanel om partiernes EU-visioner. Mød politikerne og stil dit spørgsmål.EU-samarbejdet står overfor store udfordringer som fortsat høj arbejdsløshed i en række medlemslande, flygtningekrise, Brexit og klimaforandringer.

Det nye EU-Parlament står fra første arbejdsdag med store udfordringer, som skal løses i samarbejde med den nye EU-Kommissionen og de 27 medlemslande.

Vi skal til stemmeurnerne og vælge ud af de i alt 705 folkevalgte i EU-Parlamentet 14 danske. Hvad vil de danske politikere arbejde for? Et mere socialt EU, et grønnere EU, mere vækst i EU? Og hvordan vil det påvirke mig som 3F’er?

Onsdag den 27. marts 2019, kl. 17.00-19.00, Vingevej 1A, 4760 Vordingborg

Kom og deltag i debatten om EU’s store udfordringer og hør, hvad kandidaterne vil arbejde for.

  • Pernille Weiss, Konservative (K)
  • Linea Søgaard-Lidell, Venstre (V)
  • Jakob Nerup, Enhedslisten (EL)
  • Marianne Vind, Socialdemokratiet (S)
  • Jan Kristoffersen, Alternativet (ALT)

DEO’s chefanalytiker Rasmus Nørlem Sørensen indleder valgmødet med et oplæg om valgets store spørgsmål, arbejdsmarkedspolitik og EU-Parlamentet.

3F Region Sjælland er vært ved et måltid mad

Alle er velkomne og deltagelse er gratis, tilmeld dig til den lokale 3F Afdeling eller til 3F Region Sjælland, af hensyn til forplejning, på

70 300 982, eller claus.engholm@3f.dk

Mødet er arrangeret i samarbejde med DEO (Demokrati i Europa)


Kontakt