Nyheder
Ny formand hos 3F Midt & Østsjælland
<strong>Ny formand valgt for 3F Midt Østsjælland betød et hjerteligt farvel til Per B. Thomsen</strong>
<br />

Da 3F Midt & Østsjælland onsdag afholdte generalforsamling blev det til et farvel til den hidtidige formand, Per B. Thomsen, der havde valgt ikke at genopstille. Per har en mangeårig faglig karriere bag sig, og er det man i afdelingen kalder en rigtig ”tillidsmand”. Per siger selv om hans virke som formand: ”Tak for tilliden. Det har været et stort privilegie at få lov til at repræsentere så mange mennesker, der hver dag bidrager til samfundet og arbejdsmarkedet. Og tak til alle kollegerne for at kæmpe medlemmernes sag. Jeg ser tilbage på et fagligt aktivt liv med stolthed, og jeg føler mig hel tryg ved at give stafetten videre til Jonas Burmeister”.

Til spørgsmålet om, hvad den afgående formand nu skal bruge tiden på, der er han klar i mælet: – Nu bliver der mere tid til mit arbejde i Faxe byråd, til familien, til min hobby med fotografi og i det hele taget til at prøve kræfter med nye opgaver. Jeg kan godt lide at engagere mig, så mon ikke jeg snart har fyldt kalenderen op igen.

Den nye formand Jonas Burmeister, ser forventningsfuldt frem til opgaven som formand, dog med en tydelig ydmyghed at spore: – Per har gjort det godt som formand, så der er meget at leve op til. Det er et stort ansvar jeg skal leve op til. I disse år, der er vores medlemmer jaget vildt, for selvom der er gang i samfundshjulene, så er der en daglig kamp mod konsekvenserne af social dumping der skal vindes. Mit fokus vil være på at hæve organisationsgraden, for desto flere medlemmer vi har, desto mere styrke har vi.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt