Nyheder
Saml dine pensionsopsparinger og få mere i pension
<p>
<span>Har du flere pensionsopsparinger? Så kan der være fordele ved at samle dem ét sted. Det er billigere for dig, og du får et bedre overblik over din pension. Har du pensionsordning i PensionDanmark, kan du nemt tjekke det ved at logge ind på pension.dk. </span>
</p>
<p><span> </span></p>

Rigtig mange medlemmer har pensionsopsparing i flere pensionsselskaber, fx fra tidligere job, eller private ordninger. Hvis du har opsparinger i andre pensionsselskaber, end der hvor du aktuelt indbetaler til pension, så bliver det dyrere for dig end nødvendigt. Du betaler nemlig administrationsomkostninger i alle de pensionsselskaber, hvor du har penge stående. De årlige omkostninger svinger fra 297 kr. i PensionDanmark til ca. 1.500 kr. i de dyreste selskaber.

Stor pensionsgevinst for unge

Specielt de unge kan have hyppige jobskifte, og de kan få en særlig stor gevinst ved at samle opsparingerne. Dermed sparer man omkostninger over et langt arbejdsliv, og de penge vil i stedet gå ind på pensionskontoen. Hvis du over et helt arbejdsliv sparer 1.000 kr. om året i administrationsomkostninger, kan det give dig 50.000 kr. ekstra på pensionsopsparingen. Har du mange opsparinger, kan det blive til endnu mere.

Nemt at samle pensionsopsparingerne

Det koster ikke noget at overføre opsparinger mellem arbejdsmarkedspensionsselskaber, men de fleste private pensionsselskaber tager penge for at overføre dine penge. Tjek inden eventuelle overførsler, om du frasiger dig nogle favorable vilkår som fx en garanteret rente eller ydelse. Ring til PensionDanmark på 7012 1330 og få rådgivning om, hvad der bedst kan betale sig for dig. Du kan også logge ind på PensionDanmarks hjemmeside pension.dk. Her kan du via PensionsInfo hente oplysninger om dine eventuelle andre pensionsopsparinger og herefter samle dem i PensionDanmark.  

 

 Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt