Nyheder
Vil du være vagt eller aktivist, når 3F Midt & Østsjælland har faglige konflikter og sympatikonflikter?
<p>Så meld dig til her. Alle, der sympatiserer med 3F kan melde sig. Uanset om du er arbejdsløs eller i arbejde.</p>
<p> </p>

I 3F kæmper vi hver dag hårde arbejdskampe mod arbejdsgivere, der slækker på løn- og arbejdsvilkår. Mange gange forhandler vi os frem til et resultat, men andre gange udvikler det sig til en reel konflikt eller sympatikonflikt, hvor vi over længere tid skal svinge den røde fane.

I den sammenhæng har vi brug for aktivister/vagter, der vil deltage i den faglige arbejdskamp. Din opgave er at være til stede sammen med andre 3Fere foran den konkrete arbejdsplads, så vi hele tiden er synlige med vores budskab og krav om ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Oftest et par timer ad gangen.

Det handler om solidaritet og om at bakke op om kollegerne og den danske model. Nogle gange er det vores egne konflikter andre gange bakker vi op om andre 3F-afdelingers konflikter. Alle, der sympatiserer med 3F kan melde sig. Uanset om du er arbejdsløs eller i arbejde.

Hvis du har lyst til at være vagt eller aktivist, så henvend dig til 3F Midt & Østsjælland på mail: midtostsjaelland@3f.dk eller på telefon: 2810 09 55 (Daniel, der er konfliktkoordinator).Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt