Nyheder
25 års jubilæum
<p>Fredag d. 27. november 2020 har 2. næstformand hos 3F Midtfjord, Alex Pedersen fra Nr. Onsild - 25 års jubilæum i fagbevægelsen.</p>
<p> </p>

Alex er født i Gl. Nørager og fik sin tømreruddannelse i Vebbestrup Tømrer- og Snedkerforretning.

Den faglige karriere startede i 1995 som opmåler hos Snedker- og Tømrerforbundet i Hobro og året efter blev han valgt til næstformand.
Pr. 1/1 1987 blev Snedker- og Tømrerforbundet fusioneret med Træindustriforbundet og det nye forbund fik navnet: Træ-Industri-Byg (TIB), hvor Alex fortsatte på posten som næstformand.

Fra januar 2011 blev TIB fusioneret med 3F og her er Alex valgt som 2. Næstformand, hvor han har sit daglige udgangspunkt fra kontoret i Aars.

Alex Pedersen har siden 1995 boet i Nørre Onsild sammen med sin hustru Dorit, der er socialpædagog. Han er medlem af bestyrelsen for Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, LO Mariagerfjord, Forberedende Grunduddannelse Himmerland (FGU) samt det lokale uddannelsesudvalg for tømrere på Tradium i Randers.

En stor del af sin sparsomme fritid tilbringer han sammen med Dorit på deres båd, som ligger i Hobro Både- og Fiskerihavn. Og som led i denne fritidsinteresse har Alex tidligere i 10 år været bestyrelsesmedlem, hvoraf de 6 år som formand.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt