Nyheder
3F Midtfjord varsler konflikt 3F Midtfjord varsler konflikt mod tre hoteller, heraf to i Løgstør
3F Midtfjord har i dag varslet konflikt mod Løgstør Parkhotel, Løgstør Badehotel og Nilles Kro i Sabro. De tre hoteller ejes og drives af Rimbach ApS.
Årsagen til konfliktvarslet er, at virksomheden i længere tid har afvist 3F Midtfjords krav om at indgå overenskomst eller at tegne medlemsskab af Horesta Arbejdsgiverforening.

- Det betyder, at de ansatte i Løgstør og Sabro arbejder under betingelser, som ligger milevidt fra hotel- og restaurationsbranchens løn og ansættelsesvilkår og langtfra opfylder de med 3F og Horesta Arbejdsgiverforening aftalte vilkår, siger næstformand Lindy Mortensen, 3F Midtfjord

Ansatte hos Rimbach ApS oplever stor usikkerhed om deres løn- og arbejdssituation. 3F Midtfjord har eksempelvis kendskab til medlemmer, der ikke aner, hvor mange timer de skal arbejde om ugen. De er kun ansat på en online vagtplan. Det betyder, at arbejdstiden kan svinge voldsomt fra uge til uge. Og så er det oven i købet uden arbejdsmarkedspension m.v.

- Derfor har medarbejderne ikke garanti for nogen fast indtjening. Man får heller ikke ekstra i løn ved at arbejde aften eller weekend, oplyser næstformand Alex Pedersen, 3F Midtfjord.

3F Midtfjord anser de nuværende arbejdsforhold for stærkt utilfredsstillende og konkurrenceforvridende i forhold til virksomheder, der opfylder gældende overenskomst for området.

- Derfor håber vi, at Rimbach ApS hurtigst muligt melder sig ind i Horesta Arbejdsgiverforening eller indgår en tiltrædelsesoverenskomst med 3F Midtfjord. Den nuværende løndumping, forskelsbehandling og de utilfredsstillende arbejdsvilkår skal straks bringes til ophør, slutter Alex Pedersen

Yderligere oplysning fås hos: Alex Pedersen 20484103


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt