Nyheder
40 års jubilar i 3F Midtfjord
Efter fire dage i Farsø - grønt lys for 40 års ansættelse i A-kassen. 

Da formanden for den daværende SiD-afdeling i Farsø - Vagn Larsen, fire dage efter, at A-kassemedarbejder Karen Melin, Ullits, fratrådte et ansættelsesforløb i fagforeningen, hentede hende tilbage igen, havde hun ikke ventet at det nye ansættelsesforhold skulle vare over 40 år.

Det blev ikke desto mindre tilfældet, og tirsdag den 1. september 2020 kan A-kassemedarbejderen holde 40 års jubilæum.

Karen Melin er født og opvokset i Grenaa. Her blev hun i 1978 uddannet viktualieekspeditrice i en slagterbutik. Jubilaren dygtiggjorde sig herefter på Handelsskolen i Grenaa, bl.a. i maskinskrivning, hvilket var en efterspurgt egenskab. Efter at være flyttet til Farsø i maj 1979, blev hun efterfølgende som omtalt ansat hos SiD 1. september 1980.

I 1988 blev Karen kontorbestyrer og A-kasseansvarlig i Farsø. I oktober 2003 fusionerede SiD Farsø med SiD-afdelingerne i Løgstør, Nibe og Fjerritslev i - og kom til at hedde SiD Midtfjord. Senere blev SID Midtfjord lagt sammen med SiD Aars og dannede en fælles fagforening med Kvindeligt Arbejderforbund og SiD, der efterfølgende kom til at hedde 3F Midtfjord. Den 1. januar 2011 blev de lokale tømrere - TIB - endvidere medlemmer af 3F Midtfjord. I hele forløbet har Karen Melin arbejdet som sagsbehandler i A-kassen.

Hun fremhæver, at A-kassesystemet fungerer meget anderledes end i de første år af hendes ansættelse.

- Nu kræver det ekspertviden at være oppe på siden af den komplicerede A-kasselovgivning, hvis regler ændres med raske skridt, siger Karen Melin.

A-kassemedarbejderen flyttede til Ullits i 1994. Hun har fast arbejdsplads i 3F Midtfjords kontor i Løgstør.

Fritiden bruges gerne på familie, hus, hund og have.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt