Nyheder
Gensynsglæde da 3f besøgte 41 byggepladser Gensynsglæde var stor, da 3F Midtfjord sammen med afdelinger fra det meste af Nordjylland forleden genoptog kampagnen Organiseret Byggeri. Kampagnen har ligesom mange andre aktiviteter været ramt af Corona-nedlukning.

I Aars gik turen blandt andet til Klokkelyngen, hvor der opføres 54 nye boliger, som skal stå klar til udgangen af 2022.
I Løgstør var vi omkring det nye Aldi-byggeri - som slår dørene op inden for få dage.

Det går strygende med byggeriet i Vesthimmerland

- Der blev aflagt besøg på 41 byggepladser i Nibe, Fjerritslev, Løgstør, Ranum, Aalestrup, Gatten, Nørager, Farsø, Aars og Hobro - hvor vi var i kontakt med 70 3F-medlemmer, 15 arbejdende mestre og 13 lærlinge, fortæller Alex Pedersen. Vi fik en god modtagelse.
Og selv om vi i 3F Midtfjord har lagt mange kræfter i at stå til rådighed for medlemmerne, må vi erkende - at mødet ansigt til ansigt er nummer 1 i forhold til videomøder og andre teknologiske kommunikationsmidler.

Vi har dog hele tiden været åben efter aftale for personlig betjening og hjælp.

I forbindelse med kampagnen lagde 3F et godt ord ind for akkordarbejde og lønforhandling.
Endvidere slog de faglige repræsentanter til lyd for at  en lærling mere med i sjakket. Det er meget vigtigt at udnytte situationen nu, hvor de håndværksmæssige uddannelser synes at blive mere tiltrækkende blandt de unge. Der er brug for alle kræfter - og gode håndværkere kommer kun ved at tage lærlinge ind og uddanne dem.

- I det hele taget viste aktionen, at det går strygende med byggeriet i både Vesthimmerland og Han Herred, fastslår næstformand Alex Pedersen.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt