Nyheder
Gunnar Hedegaard Nielsen takker af
<h2>Kendt profil i Løgstør, Nibe og Aars uden kors og bånd og stjerner på</h2>
<p>Selvom Gunnar Hedegaard Nielsen har udført lang og tro tjeneste hos den lokale fagforening, først fra 1979 i SiD og siden fusionen i 2005 i 3F Midtfjord - ønsker han ikke nogen påskønnelse i form af en fortjenstmedalje fra Dronningen.</p>
<p>- Det har jeg intet behov for. Mit arbejde bærer lønnen i sig selv, fastslår Gunnar.</p>
<p> </p>

Med udgangen af august måned 2019 fratræder Gunnar sit job hos 3F Midtfjord. I foråret kunne han markere 40-års ansættelse, idet han startede 1. april 1979 som formand i den daværende SiD-afdeling i Løgstør.

Gunnar er et kendt ansigt i Vesthimmerland, fordi han både har haft arbejdsplads i Nibe 2003-2007, i Aars 2007-2014 samt i Løgstør. Efter næsten 25 års virke som SiD-formand i Løgstør og herefter et par år som næstformand i fusionen SiD Løgstør-Nibe-Farsø-Fjerritslev blev han faglig medarbejder i 3F Midtfjord fra 1. januar 2005.

- Og jeg har været så privilegeret at have et job, hvor jeg ikke een eneste dag har været træt af at skulle på arbejde, pointerer Gunnar. Det skyldes ikke mindst en god og loyal ledelse, flinke medlemmer og interessante arbejdsopgaver. Navnlig fusionerne og indførelse af EDB-teknologi har været store udfordringer.

Gunnar har bl.a. forestået 3F Midtfjords EDB-arbejde samt registrering og ajourføring af tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.
Han er født og opvokset i Bjørrumslet/Vindblæs og boet i Løgstør siden 1968. I april rundede Gunnar de 70 år.

Nu glæder han sig til sammen med Birthe, at få mere tid til at se sig om i Europa. Først gælder det i år Tyrol og Alsace, og derefter et krydstogt på Rhinen.
Næste år har de sammen med nogle venner lejet en autocamper for at udforske Portugal en måned i forsommeren. Han og Birthe er ikke uvant med campinglivet, idet parret de sidste 20 år har været fastliggere på Trend Camping.

3F Midtfjord markerer dagen med en indbudt reception på Restaurant Christiansminde.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt