Nyheder
Jan Kalstrup 25 års jubilæum
<h1>Fra SKAT til dygtig tal-mand i 3F Midtfjord</h1>
<p>I næsten halvdelen af sine 53 år har Jan Kalstrup, Nibe, været dygtig kasserer i den lokale fagbevægelse.<br />
Han startede dog et helt andet sted, nemlig med en uddannelse i den daværende Nibe kommunes skattevæsen.</p>

Jan fortryder ikke, at han skiftede fra at være ansat i skattevæsenet til at varetage kassererposten hos SID, Nibe afdeling.
Nibonitten befinder sig som en fisk i vandet, når han servicerer de ca. 4000 medlemmer i 3F Midtfjord.

Torsdag d. 1. februar har Jan Kalstrup været ansat som økonomiansvarlig i 25 år. Først hos SID i Nibe, siden SID i Løgstør og fra 2005 i 3F Midtfjord.

Jubilaren fandt det offentlige for trægt

Jan Kalstrup er født i en landmandsfamilie i Barmer med to storesøstre og en tvillingebror, men efter faderens død flyttede familien til Nibe da han var 8 år.

Efter grunduddannelse inden for EFG Handel og Kontor på Aalborg Handelsskole, blev Jan murerarbejdsmand hos sin svoger, som var murermester i Nibe. Det kunne ryggen dog ikke holde til, og han kom i lære hos Nibe kommunes skattevæsen.

Efter 8 år i kommunens tjeneste søgte og fik han jobbet som kasserer i SID Nibe.

- Jeg fandt det offentlige system for trægt. Afstanden fra beslutning til realisering var efter min mening for lang, understreger Jan. Som økonomiansvarlig har jeg medvirket i flere fusioner. Den ændrede struktur er medvirkende til, at vi i dag har en effektiv organisation, som kan tilbyde medlemmerne tilfredsstillende service. Fra at være en kamporganisation har fagbevægelsen udviklet sig til også at være en dialog-organisation.

I fritiden spiller han håndbold på Nibe HK's "dream-team", går i fitnesscenter og er med i Lions Club Nibe. Og er hvert år trofast gæst på Nibe Festival.

Jan bor sammen med Maibritt, som er salgssupporter hos Hagens Fjeder i Støvring. Han har en datter, tre bonusbørn og et barnebarn.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt