Nyheder
Netværkskonference samlede 42 tillidsfolk

Netværkskonference samlede 42 tillidsfolk fra 3F Midtfjord


 


Hvorfor opfinde den dybe tallerken to gange, når der er mulighed for at spare tid og kræfter ved at arbejde sammen og danne effektive faglige netværk?


Det var hovedspørgsmålet, da 3F Midtfjord sidste weekend samlede 42 tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter på en netværkskonference på Sandmoseskolen ved Brovst. 


- Vores tillidsvalgte har ofte givet udtryk for, at udvidet netværks-samarbejde kan være effektivt i hverdagen, siger 1. næstformand Lindy Mortensen, 3F Midtfjord som sammen med 2. næstformand Alex Pedersen ledede konferencen.


Programmet bød på oplæg af forbundssekretær Søren Heisel, 3F om arbejdsmarkedspolitik, mens arbejdsmiljøkonsulent John Villadsen, 3F, orienterede om godt arbejdsmiljø og socialrådgiver Lars Hvilsted, 3F Midtfjord informerede om arbejdsskader og langtidssygemeldte medlemmer.


Endvidere var der gruppearbejde om netværk.


- Det er fornuftigt at anvende fælles erfaringer i det faglige arbejde på virksomhederne. Problemerne ligner ofte hinanden. Derfor vil fælles indsats og erfaringer ofte være på sin plads. Her kommer netværksarbejdet ind i billedet, understreger Alex Pedersen.


Netværksarbejdet fik en kraftig saltvandsindsprøjtning. Det er første gang 3F Midtfjord afvikler så stor en konference for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter samt afdelingens egne ansatte.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt