Nyheder
Opmåler i 3F Midtfjord 3F Midtfjord styrker akkord i byggeriet

Mens byggeriet i 3F Midtfjords område buldrer derud ad, har 3F Midtfjord frem over tilknyttet en fast medarbejder til at styrke opmålings- og akkordarbejdet, foreløbig to dage om ugen for medlemmerne på byggeområdet.

- Vi byder velkommen til opmåler Kasper Lindahl Berg, 32 år - som frem over træffes på vores kontor. Han er uddannet tømrer og har tre års erfaring med akkord og opmåling, oplyser næstformand Alex Pedersen og formand Lene Haugbølle, begge 3F Midtfjord.

Fagforeningen understreger, at det skaber mere effektivitet at inddrage medlemmerne i planlægningen og dermed bedre indtjening for såvel håndværkerne som virksomhederne indenfor Bygge-Anlægsområdet.

- Mit arbejde vil navnlig bestå i at skabe øget samarbejde med svendene i lokalområdet og yde sparring, pointerer Kasper. Det er vigtigt, at medlemmerne inddrages mere i den detaljerede planlægning, så de kan tilrettelægge arbejdet bedre, med deraf følgende højere indtjening til medlemmer og virksomheder. Flere undersøgelser viser, at der kan hentes cirka 25% på byggeområdet.

Alex Pedersen fremhæver, at effektiviseringen navnlig har stor betydning nu, hvor der som aldrig før har været beskæftiget så mange indenfor byggeriet i Himmerland og Han Herred.

Formand Lene Haugbølle finder det positivt, at opmåleren træffes fysisk i afdelingen hver torsdag og hver anden tirsdag samt efter aftale. Initiativet vil gavne den nære kontakt mellem opmåler, medlemmer og afdeling i en tid, hvor der er maksimalt pres på den lokale byggesektor.

 

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt