Nyheder
Organiseret byggeri oktober 2018
<h3>3F Midtfjord havde succes med besøg på 35 lokale byggepladser</h3>
<p> </p>
<p>3F Midtfjord havde succes med mandagens kampagnedag for organiseret byggeri, da fagforeningen sammen med andre nordjyske afdelinger aflagde besøg på 35 lokale byggepladser.</p>

Fordelt på fem hold opsøgte 3F-repræsentanterne byggepladser i Aars, Fjerritslev, Løgstør, Farsø, Nibe, Hobro, Brovst og Hornum.

- De ansatte viste især stor interesse for at få mere at vide om akkord og prissætning for eget arbejde, fortæller næstformand Alex Pedersen. Vi fik en god snak på byggepladserne, hvor vi mødte 102 ansatte, heraf 78 3F'ere. Naturligvis var der ikke tid til at belyse alle spørgsmål om akkord og prissætning i dybden. Men vi oplyste om, at det er en fordel for såvel medarbejdere som håndværksmestre at anvende ordningen, idet den tager udgangspunkt i aftaler, som er indgået mellem 3F og Dansk Byggeri.

Næstformanden oplyser endvidere, at der de første fire torsdag aftener i 2019 afvikles kursus om akkord og prissætning hos 3F Midtfjord i Aars.

Der blev også slået et slag for kampagnen "Tag en lærling mere med i sjakket".

- Der er heldigvis større bevågenhed om at skaffe uddannede håndværkere gennem uddannelse af lærlinge end tidligere, men indsatsen er stadig langtfra at opfylde behovet. I 3F Midtfjord har vi indbudt til en lærlingeaften torsdag d. 25 oktober 2018 på Himmerlandsgade 146 i Aars. Formålet er at styrke interessen for at få en håndværksmæssig uddannelse, fastslår Alex Pedersen.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt