Nyheder
Organiseret Byggeri oktober 2019

29 arbejdspladser i Himmerland og Han Herred fik besøg af 3F


Ikke færre end 29 arbejdspladser i Himmerland og Han Herred fik forleden besøg af 3F medarbejdere.

Det skete som led i kampagnen "Organiseret Byggeri". De faglige medarbejdere fra 3F Midtfjord fik assistance fra andre nordjyske kolleger.


Også denne gang gav byggepladsbesøgene bonus i form af flere indmeldelser i 3F og en god dialog, ikke mindst omkring vinterforanstaltninger, lysforhold og akkordarbejde, oplyser næstformand Alex Pedersen fra 3F Midtfjord.
Det faglige samarbejde betyder gensidig assistance, når kampagnen løber af stabelen i den enkelte afdeling.

- Resultaterne viser, at "Organiseret Byggeri" har fundet en god form i det nordjyske, pointerer Alex. Det sidst afviklede arrangement skaffede os i dialog med 57 af vore medlemmer, otte mestre og 16 lærlinge. Vi fik blandt andet en snak om Vinterbekendtgørelsen, som trådte i kraft 1. november, samt om bestemmelserne om tilstrækkelig belysning af arbejdspladsen. Disse forhold er af stor betydning i kampen for et bedre arbejdsmiljø. Det gælder om at passe godt på medarbejderne, ikke mindst fordi mange må indstille sig på at skulle holde til de er 72-74 år.

I forbindelse med kampagnen slog 3F-repræsentanterne også et slag for et akkordkursus i Aars.

"Organiseret Byggeri" blev afviklet i Hobro, Valsgaard, Nørager, Fjerritslev, Løgstør, Farsø, Nibe, Hornum og Aars.

- Vi fik - med undtagelse af et enkelt sted - en rigtig god modtagelse på arbejdspladserne. Der er stor forståelse for, at samarbejde og dialog er væsentlige faktorer for en velfungerende arbejdspålads anno 2019, fastslår Alex Pedersen.

Kontakt