Nyheder
Organiseret Byggeri oktober 2019
<h2>29 arbejdspladser i Himmerland og Han Herred fik besøg af 3F</h2>
<p>Ikke færre end 29 arbejdspladser i Himmerland og Han Herred fik forleden besøg af 3F medarbejdere.<br />
Det skete som led i kampagnen "Organiseret Byggeri". De faglige medarbejdere fra 3F Midtfjord fik assistance fra andre nordjyske kolleger.</p>

Også denne gang gav byggepladsbesøgene bonus i form af flere indmeldelser i 3F og en god dialog, ikke mindst omkring vinterforanstaltninger, lysforhold og akkordarbejde, oplyser næstformand Alex Pedersen fra 3F Midtfjord.
Det faglige samarbejde betyder gensidig assistance, når kampagnen løber af stabelen i den enkelte afdeling.

- Resultaterne viser, at "Organiseret Byggeri" har fundet en god form i det nordjyske, pointerer Alex. Det sidst afviklede arrangement skaffede os i dialog med 57 af vore medlemmer, otte mestre og 16 lærlinge. Vi fik blandt andet en snak om Vinterbekendtgørelsen, som trådte i kraft 1. november, samt om bestemmelserne om tilstrækkelig belysning af arbejdspladsen. Disse forhold er af stor betydning i kampen for et bedre arbejdsmiljø. Det gælder om at passe godt på medarbejderne, ikke mindst fordi mange må indstille sig på at skulle holde til de er 72-74 år.

I forbindelse med kampagnen slog 3F-repræsentanterne også et slag for et akkordkursus i Aars.

"Organiseret Byggeri" blev afviklet i Hobro, Valsgaard, Nørager, Fjerritslev, Løgstør, Farsø, Nibe, Hornum og Aars.

- Vi fik - med undtagelse af et enkelt sted - en rigtig god modtagelse på arbejdspladserne. Der er stor forståelse for, at samarbejde og dialog er væsentlige faktorer for en velfungerende arbejdspålads anno 2019, fastslår Alex Pedersen.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt