Nyheder
Sponsorstøtte til børn og unge
<h1>3F Midtfjord yder sponsorstøtte til boldspil for børn og unge</h1>
<p>3F Midtfjord har vedtaget at yde sponsorstøtte til lokale børne- og ungdomsafdelinger indenfor fodbold og håndbold.</p>
<p> </p>

- Vi er klar over, at coronaperioden har været hård ved det frivillige arbejde i de lokale idrætsforeninger, og vi vil gerne som sponsorer være med til at give en opmuntring til egnens idræt, siger formanden for 3F Midtfjord, Lene Haugbølle.

I forvejen er 3F på landsplan som hovedsponsor for superligaen, medvirkende til at støtte elitesporten. Her kan 3F-medlemmer blandt andet få gratis adgang til superligakampe.

- Naturligvis er eliteidrætten vigtig, men mindst lige så vigtig er de mange sportstilbud til børn og unge, som muliggøres af tusindvis af frivillige timers lederarbejde i hele Danmark. Derfor har 3F Midtfjords bestyrelse vedtaget en sponsorpolitik: 
Fod- og håndboldafdelinger i vores geografiske område kan ansøge om at få del i sponsorstøtten hos 3F Midtfjord, understreger Lene Haugbølle.

Som start på den ny sponsorpolitik, underskrev formand Lene Haugbølle forleden den første aftale med Aalestrup Idrætsforenings sponsorafdeling ved byrådsmedlem Rasmus Vetter, Aalestrup


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt