Nyheder
Sponsorstøtte til børn og unge i Trekroner-Skovsgaard samarbejdet
<h2>Fodboldpiger fik nye dragter</h2>
<p>Corona-krisen har ikke just gjort det nemmere at drive idrætsforeninger for børn og unge. Derfor falder 3F Midtfjord's sponsorat bestående af spilledragter til ungdomssamarbejdet i Trekroner Idrætsforening og Skovsgaard Boldklub på et særdeles tørt sted.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>

Forleden var det de mindste piger i U7, som fik overrakt nye spilledragter af formanden for 3F Midtfjord Lene Haugbølle, og spilledragterne vakte behørig jubel. Samtidig fik U19-drenge nye kamptrøjer.

- Eliteidræt er vigtig, og derfor er forbundet 3F hovedsponsor for Superligaen, men mindst lige så vigtig er de mange sportstilbud til børn og unge, sagde Lene ved overrækkelsen. Og derfor er det dejligt vi har mulighed for at støtte de lokale klubber i vores lokalområde.

Formanden for  Skovsgaard Boldklub, Niels Sørensen - takker for sponsoratet.

- Coronaen har hindret flere sædvanlige arrangementer, som plejer at skaffe penge i kassen - udover kontingentet. Derfor sætter vi stor pris den støtte 3F Midtfjord har givet og samtidig viser lokal synlighed overfor især vore U19-drenge, som står lige på tærsklen til arbejdsmarkedet, og som måske ikke har den store kendskab til hvad en fagforening er, udtaler Niels Sørensen.

Samarbejdet mellem idrætten i Trekroner og Skovsgaard mønstrer ikke færre end 10 turneringshold. 

 

 

 

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt