Nyheder
Succes med pensionsrådgivning

3F Midtfjord fik succes med alt udsolgt i bussen fra Pension Danmark


Hvordan står det til med mit helbred? Giver min pensionsopsparing mulighed for, at jeg ikke skal leve af havregryn hver dag, når jeg går på pension?


Disse og mange andre spørgsmål fik medlemmer af 3F Midtfjord svar på, da Løgstør og Aars onsdag og torsdag havde besøg af Pension Danmarks kampagnebus, bemandet med en sygeplejerske og en pensionsekspert.


For tømrer Poul Jensen, som er ansat på Scandibyg i Løgstør, var hovedmålet at få undersøgt sin sundhedstilstand.

- Og jeg fik gode nyheder af sygeplejersken fra Pension Danmark, nemlig at jeg med min alder som 53-årig rent fysisk svarer til en 49-årig, fortæller Poul.

Sygeplejerske Karin Enggaard forestod sundhedssamtalen med Poul Jensen og de øvrige deltagere. Foruden vægt og kropsalder drejer det sig blandt andet om risikoen for hjertelidelse og livstilsygdomme, Pension Danmarks sundhedsordning, hurtig tilvejebringelse af diagnose samt hurtig behandling i offentlig eller privat regi.

I den anden ene af bussen havde kundechef Hans Stougaard, Pension Danmark travlt med at klargøre den enkeltes pensionsforhold.

- Stadig flere ønsker overblik over, hvordan de via arbejdsmarkedspensionen er sikret supplement til folkepensionen, og der kan også være andre pensionsspørgsmål af betydning for den enkelte. Det får de så at vide hos mig, pointerer Hans Stougaard.

Chauffør Brian Poulsen, DLG Aars, brugte en time af sin fridag på at besøge kampagnebussen.

- 3F Midtfjord havde sendt invitation, og jeg fik lyst til at få overblik over min sundhedstilstand og mine pensionsudsigter. Begge dele fik jeg rigtig god besked på, understreger Brian Poulsen.

Næstformand Lindy Mortensen oplyser, at de obligatoriske arbejdsmarkedspensioner er et stort fremskridt - først og fremmest for medlemmer, som har lang anciennitet på arbejdsmarkedet.

 

 

Kontakt