Nyheder
Flex Kørsel

3F Midtvendsyssel, Frederikshavn & Skagerak er gået sammen om et projekt der er døbt:  Flex Kørsel.


Det Handler om at komme ud og møde Chaufførrene der hvor de er.


Det betyder, at os tre transportansvarlige i afdelingerne, mødes en gang om måneden, i Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring, og tager ud og snakker med vores kørende medlemmer på bus stationer, ved sygehusene, ja alle steder hvor vores hårdtarbejdende chauffører bevæger sig i løbet af arbejdsdagen.

De mange gange vi har været ude, har vi snakket med rigtige mange chauffører og alle er positive og vil gerne snakke. Om de er medlem af 3F eller ej.

Projektet går ud på at gøre os synlige i dagligdagen, men også at komme ud og snakke med ikke medlemmer, få flere organiseret. Så vi tager vores orange veste på og klør på. Der bliver snakket med alle og vi oplever, at folk der er rejsende med busserne kommer over og snakker med os, mest fordi de er nysgerrige på hvad vi laver.

Det er hele meningen med projektet, At synliggøre 3F, at synliggøre, at det er vigtigt at stå i den rigtige fagforening – os der har viden på overenskomsterne, os der vægter sammenholdet og at i denne tid med en konflikt hængende, at ganske almindelige mennesker får øjnene op for, at vi gerne vil hjælpe og står derude på alle tider af døgnet for at vise flaget.

Så ser I os derude, så kom bare over og få en snak

Martin Jørgensen

Faglig medarbejder Transport.

Kontakt