Nyheder
Info april 2020
<p>
<strong>Status på aktiviteter i 3F Midtvendsyssel</strong>
</p>
<p> </p>

Status på aktiviteter i 3F Midtvendsyssel

 

Først og fremmest vil vi sige tak til dig, for den opbakning du har været med til at give os i en svær tid for os alle. Vi vil i denne mail give dig lidt info om hvad der er sket ved os, og hvad vi tænker om fremtiden for åbning af afdelingen.

 

Som resten af verden er 3F Midtvendsyssel, også ramte af den nuværende covid-19 nedlukning.

Siden 12. marts 2020 har vi haft lukket, for at I kan komme fysisk i afdelingen uden forudgående aftale. Dette gælder fortsat, vi vil opfordre jer til at kontakte os hvis I har behov for fysisk at komme i afdelingen og få hjælp.

Vi arbejder dagligt på at gøre vores bedste, i en verden under forandring vi gør vores bedste, for at opretholde vores serviceniveau til trods for vi ikke kan udføre alle de opgaver vi plejer. 

 

Vi oplever at I som medlemmer er rigtig gode til at bruge de elektroniske muligheder vi har både mail/sms/opkald og ikke mindst at bruge vores Facebook side og vores hjemmeside flittigt.

 

Vi kan desværre på nuværende tidspunkt ikke komme med et konkret tidspunkt for hvornår vi igen kan åbne op og tage imod jer på alle 3 kontorer som vi plejer, men vi åbner op så snart det er forsvarligt overfor både jer og vores personale.

 

I perioden er vores årlige generalforsamling blevet aflyst. Overenskomstafstemningen på store dele af det private område, blev en noget anderledes oplevelse end normalt. Vi havde ikke mulighed for at komme ud til de arbejdspladser der skulle stemme, vi havde heller ikke mulighed for den gode personlige kontakt som vi ellers plejer. I stedet for knoklede vi for at have telefonisk kontakt med så mange af jer som muligt i perioden, det var en rigtig god måde at snakke med jer på, en måde som vi vil blive ved med at bruge fremadrettet. Vi håber også i er glade for den mulighed.

Mange af jer har været nødt til at aflyse jeres fester i vores udlejningslokaler i Brønderslev, vi ved der vil komme pres på lokalerne efter åbning, som det ser ud lige nu i september, vi vil gøre alt hvad vi kan for at finde en ny dato til jeres fester der kan passe ind i jeres kalender.

 

Afstemningens resultat af stemmeprocent kan du læses på vores facebookside ”3F Midtvendsyssel”.

TAK til alle jer der afgav jeres stemme.

 

Har du brug for at komme i afdelingen, til hjælp eller vejledning er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70300844 eller via e-mail midtvendsyssel@3f.dk.

 

Med Venlig Hilsen

 

3F Midtvendsyssel


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt