Nyheder
Støtte til Tillidsrepræsentanter

 Til Alle Tillidsvalgte i 3F Midtvendsyssel


Som følge af de seneste dages megen omtale i medierne i forhold til strejker i Kastrup
Lufthavn, vil vi godt give jer følgende ord med på vejen.

- Ingen Tillidsvalgte i 3F Midtvendsyssel skal være i tvivl om at vi sætter stor pris på det gode og solide stykke arbejde i hverdag går og laver for jeres kollegaer.
- I er og bliver hele grundlaget for fagbevægelsen, og derfor bør i også bakkes op hele vejen rundt af både kollegaer, arbejdsgivere og alle andre ordentligt indstillede lønmodtagere i dette land. Ingen forstiller sig hvilken samfundsopgave i løser hver eneste dag derude. I skal ikke være i tvivl om at 3F Midtvendsyssel står bag jer.
- I er der for gode løn og arbejdsforhold, det er hos jer det starter, og det gælder såvel hensynet til kollegaer som opgaven med at organiserer jeres kollegaer og skabe det gode stærke sammenhold.
- Vi ved i overholder de spilleregler der er på arbejdsmarkedet, de love som findes, og på den måde er i en del af en ordentlig og samlende organisation i 3F.
- I er en del af den danske model der giver ret og pligt til at vi organiser os, og som er en stor del af det som har skabt den danske velfærdsmodel.
- Kæmpe stor tak til alle Tillidsvalgte, håber i fortsætter jeres gode arbejde.

Vi skal på ingen måde lade os føre med af enkeltstående borgerlige politikere, som har behov for personligt markeringer og som medierne ukritisk agerer mikrofonholder for. Ingen skal kalde 3F for en bølleorganisation, slet ikke uretmæssigt. Vi oplever hver dag arbejdsgiver som bryder reglerne på arbejdsmarkedet, nogle går så vidt at de laver social dumpning. Kalder de aktuelle borgerlige politikere og medierne dem for bøller. Nej. Spænder de markerings ivrige politikere og medierne arbejdsgiverorganisationen foran en vogn hvor der står bøller på. Nej selvfølgelig ikke. Ingen arbejdsgiverorganisation kan stå til ansvar for alle arbejdsgiver. 3F som organisation kan på samme måde heller ikke står til ansvar for alle 280.000 medlemmer. 3F opfører sig ordentligt og de som ikke gør det får en klar besked med på vejen. Så heller ikke vi finder os i at tingene ikke forgår ordentligt.

Og husk vi vandt retten til at organisere os og lave overenskomster til gengæld for at arbejdsgiverne fik ledelsesretten. Hvis enkeltstående borgerlige politikere vil blande sige på arbejdsmarkedet, så blander de sig også i ledelsesretten.

Så kære tillidsfolk, håber i har mod på en omgang mere for retfærdige og ordentlige arbejdsforhold. 3F kan regne med jer og i kan regne med 3F.

Vi vil godt sige til jer, at har i oplevet ubehag i forbindelse med den verserende sag, så står 3F Midtvendsyssel til rådighed. Undertegnede kan kontaktes til en hver tid.

Endnu engang stor tak til jer alle.

På vegne af 3F Midtvendsyssel

Formand Per Kjeldsen

 
  
 
Kontakt