Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Om 3F 3F er sponsor for Superligaen 3F er hovedsponsor på Danmarks bedste fodboldrække, som nu hedder 3F Superliga.

Fodbold samler danskerne på tværs af alder, fag og indtægt. Og nøjagtigt som 3F er fodbold også med til at skabe fællesskab og sammenhold.

Vi er glade for og stolte over at være navnesponsor for Danmarks stærkeste fodboldrække. Aftalen kommer medlemmerne til gode. Alle medlemmer af 3F kan hente en billet til alle de kampe, de har lyst til, samt købe en ledsagerbillet med rabat. Det eneste, de selv skal betale for, er den varme pølse og drikkevarerne.

Det er vores ønske at bidrage til at øge stemning og fællesskab på stadion ved at få endnu flere fans på lægterne. Aftalen trådte i kraft i foråret 2019 og løber frem til sommeren 2023.

Se hvordan du henter billet, hvis du er medlem

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt