Temasider og kampagner

3F driver en række tema- og kampagnesider med afgrænsede emner eller målgrupper, for eksempel 3F Ungdom, social dumping og Er du OK.

Ogdeter.dk

Læs mere her Uligheden stiger. Ikke kun ude i verden og i lande, vi plejer at sammenligne os med. Men her, i gode gamle Danmark. Se mere om 3F's kampagne om ulighed på ogdeter.dk

Er du OK?

Læs mere her 3F står sammen med de andre fagforeninger i FH - Fagbevægelsens Hovedorganisation bag kampagnen Er du OK. Mærket viser, at du er dækket af en overenskomst.
Se mere på www.erduok.dk

3F Ungdom

Læs mere her 3F Ungdom er for alle under 31 år. Vi hjælper hinanden med overenskomster, arbejdsplads, praktik og uddannelse.
Se mere på www.3fungdom.dk

3F's designguide

Læs mere her Dette er 3F's designguide. Find blandt andet logo, fonte og farver til brug i både trykte medier og på nettet.
Se mere på 3f.dk/designguide

Fagbladet 3F

Læs mere her Fagbladet 3F skriver hver dag artikler om det, der betyder noget for dig og andre 3F'ere. Du kan også læse de trykte udgaver af Fagbladet.
Se mere på www.fagbladet3f.dk

Grønne job

Læs mere her 3F har fokus på at skabe job inden for grøn energi, energiteknologier og miljøforbedringer. Få overblik over kommunernes aktiviteter.
Se mere på www.groennejob.dk/

Meld dig ind i 3F

Læs mere her Medlemmerne af 3F er en del af et fællesskab, der sikrer dig og dine kolleger ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Der er også en række kontante medlemsfordele.

Årets Arbejdsplads 2019

Læs mere her Nu begynder jagten på Danmarks bedste arbejdsplads. Formålet med prisen er at fremhæve de gode virksomheder, som medarbejderne er stolte af.
Se mere på Årets arbejdsplads 2019

Kongres 19

Læs mere her 3F holder kongres hvert tredje år og vedtager strategi og love. Her finder du alle beslutninger inkl. tv fra hele kongressen.
Se mere på 3fkongres.dk

Den Danske Model

Læs mere her Støt op om Den Danske Model ved at bevare stærke fagforeninger, så arbejdsgiverne har et kompetent modspil.
Se mere på www.danskemodel.dk

3F's faglige seniorer

International

Pinligt rent

Rights3F

Sundhed, liv og arbejdsliv

Læs mere her Sundhed, liv og arbejdsliv er en enhed i 3F, der arbejder med sundheds- og trivselsarbejde bl.a. på medlemmers arbejdspladser.
Se mere på www.3f.dk/sundhed

Uddannelsesvalg

VisionDanmark

Voksenlærlinge