Temasider og kampagner

3F driver en række tema- og kampagnesider med afgrænsede emner eller målgrupper, for eksempel 3F Ungdom, social dumping og Er du OK.

Kommunalvalg 2017

Overenskomst 2018

Læs mere her 3F forhandler overenskomster for ansatte inden for det grønne og offentlige område i 2018.
Se mere om OK18 på tema.3f.dk/ok18

stopsocialdumping.dk

Læs mere her 3F kæmper for fair løn- og arbejdsvilkår – for både dansk og udenlandsk arbejdskraft. Derfor skal arbejde foregå på danske overenskomster.
Se mere på www.stopsocialdumping.dk

Er du OK?

Læs mere her 3F står sammen med de andre fagforeninger i LO og FTF bag kampagnen Er du OK. Mærket viser, at du er dækket af en overenskomst.
Se mere på www.erduok.dk

3F Ungdom

Læs mere her 3F Ungdom er for alle under 31 år. Vi hjælper hinanden med overenskomster, arbejdsplads, praktik og uddannelse.
Se mere på www.3fungdom.dk

3F's designguide

Læs mere her Dette er 3F's designguide. Find blandt andet logo, fonte og farver til brug i både trykte medier og på nettet.
Se mere på 3f.dk/designguide

Fagbladet 3F

Læs mere her Fagbladet 3F skriver hver dag artikler om det, der betyder noget for dig og andre 3F'ere. Du kan også læse de trykte udgaver af Fagbladet.
Se mere på www.fagbladet3f.dk

Grønne job

Læs mere her 3F har fokus på at skabe job inden for grøn energi, energiteknologier og miljøforbedringer. Få overblik over kommunernes aktiviteter.
Se mere på www.groennejob.dk/

Meld dig ind i 3F

Læs mere her Medlemmerne af 3F er en del af et fællesskab, der sikrer dig og dine kolleger ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Der er også en række kontante medlemsfordele.

Kongres 16

Læs mere her 3F holder kongres hvert tredje år og vedtager strategi og love. Her finder du alle beslutninger inkl. tv fra hele kongressen.
Se mere på 3fkongres.dk

Den Danske Model

Læs mere her Støt op om Den Danske Model ved at bevare stærke fagforeninger, så arbejdsgiverne har et kompetent modspil.
Se mere på www.danskemodel.dk

3F's faglige seniorer

Fair Transport

Læs mere her Skriv under for Fair Transport, lige løn og gode arbejdsforhold uden social dumping i Danmark og Europa.
Se mere på fairtransport.dk
 

Godt arbejde kan mærkes

Læs mere her 3F siger nej tak til en højere pensionsalder. Vi er klar til at levere godt arbejde, men vi vil ikke blive syge og nedslidte af vores arbejde.
Se mere på www.3f.dk/godtarbejde

International

Pinligt rent

Stemmeret, Demokrati, Fællesskab

Sundhed og forebyggelse

VisionDanmark

Årets arbejdsplads 2017

Folkemødet

Læs mere her Følg 3F på Folkemødet på Bornholm - med nyheder fra Fagbladet3f.dk og program med 3F's aktiviteter for alle dagene.
Se mere på 3f.dk/folkemødet