Fakta om 3F

Fagligt Fælles Forbund - i daglig tale 3F - er Danmarks største fagforbund.

Om 3F

Læs mere her 3F hjælper dig, hvis din arbejdsgiver overtræder de love, regler og aftaler, der gælder på arbejdsmarkedet.

Love og vedtægter

3F i tal

Læs mere her Her kan du se, hvor mange medlemmer, 3F har, og hvordan de er fordelt på køn, fag og etnicitet. Du kan også se antallet af tillidsvalgte, hvor mange overenskomster, 3F dækker, de aktuelle ledighedstal for 3F’erne og løn og honorar i 3F.  

Kontakt 3F

Du kan kontakte 3F på telefon og mail. Herunder kan du også finde din afdeling eller en ansat i 3F. Og så har du som medlem en række muligheder i dit selvbetjeningsunivers.

Læs mere her

Film om 3F

Læs mere her Der er mange fordele ved at være medlem af 3F. Se filmen om, hvorfor du skal være medlem af 3F.

3F's formål

Læs mere her 3F's formål er at varetage, forsvare og forbedre medlemmernes interesser og rettigheder. Det gælder både fagligt og politisk.

Milliarderstatning til 3F'erne

Læs mere her Hvert år henter 3F over 1,1 milliard kroner hjem i erstatninger til medlemmerne.

3F Historie

Læs mere her 3F er Danmarks største fagforbund efter en fusion mellem Kvindeligt Arbejderforbund, KAD, og Specialarbejderforbundet, SiD.

Støtte til politiske partier

Læs mere her 3F yder generelt ikke central partistøtte, men kan vælge at støtte faglige og politiske initiativer, der sætter emner på dagsordenen, som vedrører 3F'ernes hverdag.

3F Ungdom

Læs mere her Er du under 31 år? Medlem af 3F? Så er du også medlem af 3FU - Faglig Fælles Ungdom.

3F's kursuscentre

3F har fire kursuscentre, som primært anvendes til kurser for tillidsvalgte.

Læs mere her

3F's sange og lyd

Læs mere her Hør 3F's sange "Alt det der kommer fra hjertet" "Gi' mig flaget igen" og 3F synger sammen.

3F's Medie- og Kulturfond

Læs mere her Formålet med 3F’s Medie- og Kulturfond er at fastholde og udvikle den kultur, som fagbevægelsen altid har været en del af.

Lands- og landsbrancheklubber

Læs mere her 3F har mere end 50 lands- og landsbrancheklubber. De er netværk for faglige aktive i en branche.

Klag til 3F

Læs mere her Hvis du ikke mener, du har fået den korrekte behandling i din afdeling eller i forbundet, har du mulighed for at indsende en klage til 3F`s uvildige klageinstans.

3F i Bruxelles

Læs mere her Op mod 80 procent af dansk lovgivning er direkte påvirket af EU og har stor betydning for 3F’ernes liv. Derfor arbejder 3F i Bruxelles med at påvirke EU-lovgivningen.

EU skal være fair for alle

Læs mere her Nu må det være lønmodtagernes tur i EU. I 3F arbejder vi for et EU, der er fair for lønmodtagerne, fair for den danske model og fair for fællesskabet.