Ledige stillinger

3F Høje-Taastrup søger udadvendt faglig medarbejder


Titel:
Faglig medarbejder
Afdeling:
3F - Høje-Taastrup
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Har du erfaring med fagligt arbejde? Er du interesseret i en dagligdag med tæt medlemskontakt? Er du god til at kommunikere og kan du yde god medlemsservice? Vil du være med til at fremme forbundets fagpolitiske grundlag? Så har vi måske jobbet til dig hos 3F Høje Taastrup.

Du bliver en del af en afdeling med 11 fastansatte, hvoraf to er faglige medarbejdere og en er socialrådgiver. Vi har 2.200 faglige medlemmer og dækker primært Høje Taastrup, Ishøj og Albertslund. Læse mere om os på www.3f.dk./hoeje-taastrup. Vi er en mindre afdeling, hvor du vil få mange forskellige opgaver og vil indgå i et tværfagligt samarbejde med dine kolleger, hvor der er konstant fokus på at skabe værdi for medlemmerne.
 
Hovedansvarsområder:

Som faglig medarbejder får du en bred vifte af opgaver, der retter sig mod servicering af medlemmer og tillidsvalgte:

 • organisering – tiltrække potentielle medlemmer til 3F Høje Taastrup
 • rådgivning og sagsbehandling af f.eks. løn- og barselssager
 • støtte til og udvikling af tillidsrepræsentanter
 • deltage i faglige og politiske opgaver sammen med afdelingens øvrige medarbejdere.
Vores forventninger til dig:

At du har erfaring med fagligt arbejde indenfor 3F’s overenskomstområder – især transportområdet, samt at du:

 • har gode forhandlingsevner overfor arbejdsgivere
 • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner
 • kan anvende Microsoft Office-pakken på brugerniveau
 • mester engelsk i skrift og tale og gerne andre sprog
 • har kørekort og kan stille egen bil til rådighed.
Hos os får du: Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, gode kollegaer og et godt arbejdsklima. Du vil få travle arbejdsdage med store udfordringer, som gør at vi stiller store krav til din arbejdsindsats. Lønnen udgør 39.593,78 kr. pr. mdr. + 5% i ferietillæg samt pension 16,23% fordelt med 2/3 arbejdsgiverbetalt samt 1/3 egen betaling. Stillingen er uden øvre arbejdstid, hvorfor aften og weekendarbejde skal påregnes.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte afdelingsformand Søren Grøn på telefon 8892 7109 eller mail soren.gron@3f.dk.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” hurtigst muligt og senest mandag den 1. november 2021 kl. 9.00. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 8. november 2021. Der anvendes personprofiltest i rekrutteringen. 2. samtale vil være fredag den 12. november 2021. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. januar 2022.
 
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt