Ledige stillinger

3F søger 3 topmotiverede organisatorer


Titel:
Organiseringsmedarbejder
Afdeling:
Byggegruppen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker? Har du en energi som kan skabe motivation og forandring hos andre? Trives du med at arbejde systematisk? Så er du måske vores nye topmotiveret organisator?

Som organisator på Femern projektet arbejder du på nøje udvalgte brancheområder og arbejdspladser tilknyttet Femern projektet. Arbejdet foregår lokalt og i samarbejde med tillidsvalgte, afdelingerne og BAT forbundene.
Arbejdsopgaverne:
 • du skal være drivkraften bag større og mindre aktiviteter
 • motiverer medarbejder til selv at gå forrest i arbejdet med at skabe ændringer på deres arbejdspladser
 • tage kontakt til medarbejder, samt spotte udfordringer og muligheder, som tager udgangspunkt i medarbejderes behov og ønsker
 • trives med at alt foregår efter en stramt styret plan og i tæt samarbejde med afdelingens ledelse, faglige medarbejdere og andre organisatorer.
Om dig:

Som organisator skal du brænde for at gøre en forskel for andre mennesker. Du sætter fællesskabet i centrum og har en energi, der kan skabe motivation og forandringer hos andre. Derudover forventer vi at du kan:

 • tale med alle – være empatisk og en god lytter
 • arbejde systematisk og stramt tilrettelagt
 • tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte meget travl hverdag
 • kunne holde hovedet kold i pressede situationer
 • gerne have erfaring inden for 3F’s områder.

Du skal være opmærksom på at arbejdstiderne i perioder kan ligge på skæve tidspunkter – aften, nat, weekend. Dit arbejdsområde bliver primært på Lolland, men kan i perioder også forgå andre steder i landet.

Det er en nødvendighed, at du har kørekort og en bil til rådighed.

Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Camilla Herdahl på telefon 88 92 06 52.
Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Hvis du synes jobbet vil være noget for dig, så skal du udfylde ansøgningsskemaet klik her.
Det skal du vedlægge til din ansøgning, i stedet for ansøgning og CV.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag d.24. februar 2022. Hvis du kommer i betragtning, skal du kunne afsætte en dag, da samtaler afholdes i København.

Femern projektet er Danmarks største infrastruktur projekt, som strækker sig over en 10-årig byggeperiode. Det forventes at der skal anvendes ca. 42.000 årsværk, hvoraf hovedparten vil være indenfor 3F’s områder. se mere her Femern A/S - Tunnelen under Femern Bælt

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.

Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.

Læs mere om os på www.3f.dk.

Søg stillingen
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt