Ledige stillinger

$name


Titel:
Administrativ medarbejder
Afdeling:
Privat Service, Hotel og Restauration
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Er du initiativrig, selvstændig og struktureret? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Er du glad for at skabe orden, er du omhyggelig, og har du ansvarligheden i dig? Så er det måske dig, vi leder efter?

Privat Service Hotel og Restaurationsgruppen er en af de 6 faglige grupper i 3F. I daglig tale hedder vi PSHR-gruppen. Du bliver en del af PSHR-gruppen som består af gruppeformand, gruppenæstformand, forhandlingssekretærer, konsulenter og sekretærer/administrative medarbejdere.

Opgaverne er mangeartede, og sker i tæt samarbejde med PSHR-gruppens øvrige medarbejdere. Derudover forhandler vi overenskomster, fører faglige sager ved domstolene, udvikler fagenes uddannelser, laver kommunikation, yder rådgivning og service til 3F’s lokale afdelinger.
 
Hovedopgaver:

Administrativ assistance til vores overenskomstforhandlere, herunder dokumentstyring, renskrivning, korrektur, journalisering og praktisk hjælp til planlægning af overenskomstforhandlingerne.
Derudover vil opgaverne primært være:

 • elektronisk sagsbehandling
 • tilrettelæggelse og planlægning af en række andre forskellige møder og konferencer
 • skrive referater og udarbejde notater
 • lave præsentationer (Power Point o. lign)
 • styre kalendere og besvare telefoner.
Vi leder efter en kollega der:

I den perfekte verden har du et positivt livssyn og humoristisk sans samt kan arbejde selvstændigt, er ansvarlig og har erfaring som administrativ medarbejder. Derudover forventer vi, at du;

 • har gode formuleringsevner på dansk i skrift/tale og gerne hverdagsengelsk
 • har let ved IT og erfaring med sagsstyringssystemer og Microsoft Office-pakken
 • kan holde hovedet koldt og har et almindeligt godt humør.
Hos 3F får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Ansættelsen er en fuldtidsstilling uden øvre arbejdstid. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye kollega? Så kan du kontakte ledelseskonsulent Thorkild Holmboe-Hay på mail thorkild.hay@3f.dk eller mobil 5025 3415 eller sekretær Jeanne Tingleff på mail jeanne.tingleff@3f.dk eller mobil 2839 4949.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest tirsdag den 12. oktober 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 19. oktober 2021. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. december 2021.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du læse om det her.
 
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt