Ledige stillinger
3F søger administrativ medarbejder
Titel:
Administrativ medarbejder
Afdeling:
Rekruttering og fastholdelse
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Er du initiativrig, selvstændig og struktureret? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Er du glad for at skabe orden, er du omhyggelig og ansvarlig? Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye administrative medarbejder til at assistere ledelsen i Sekretariatet for Rekruttering og Fastholdelse.

Du bliver en del af sekretariatet som tæller 22 kollegaer, hvoraf nogle arbejder i Forbundshuset, mens størstedelen har deres dagligdag i de lokale 3F afdelinger. Dit daglige arbejde vil foregå i Forbundshuset i København.
Arbejdsopgaverne:

Jobbet vil bestå i at assistere Sekretariatslederen med en bred vifte af sekretæropgaver. Dette indebærer blandt andet:

 • mødeplanlægning
 • mødeforberedelse
 • budget og projektopfølgninger.

Du kommer til at løse opgaverne i tæt kontakt med sekretariatets øvrige kolleger, Forbundshusets øvrige funktioner samt 3F’s afdelinger.

Rekruttering og Fastholdelse er et spændende sekretariat, hvor der er mulighed for at gøre en positiv forskel for 3F’s medlemmer. Vi arbejder resultatorienteret med organiseringsindsatser, der har fokus på at vende medlemsudviklingen. Du kan forvente at komme til at samarbejde med kompetente og engagerede kollegaer i et tværfagligt miljø. Du bliver også en del af et socialt velfungerende team med et godt fællesskab.

Om dig:

Du har en uddannelsesbaggrund indenfor administration og har gode formuleringsevner såvel skriftligt som mundtligt. Derudover forventer vi at du kan sikre systematik, struktur og opfølgning i arbejdet. Samt at du:

 • er ferm til tal og budgetter
 • både kan arbejde selvstændigt og indgå i et teamsamarbejde
 • er god til at omgås andre, kan holde hovedet koldt og trives i et ofte travlt miljø
 • er imødekommende, serviceminded og nysgerrig
 • er rutineret it-bruger og ikke bange for at lære nye systemer at kende.
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Camilla Herdahl på mail camilla.herdahl@3f.dk.
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest den 22. august 2022 kl. 10.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. august 2022.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt