Ledige stillinger

3F søger arbejdsmiljøkonsulent til Industrigruppen


Titel:
Arbejdsmiljøkonsulent
Afdeling:
Industrigruppen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Brænder du for arbejdsmiljø og vil du gerne være med til at gøre en forskel? Har du gode kommunikative evner og forstår at bruge dem? Trives du med at arbejde selvstændigt såvel som i et stærkt fagligt team? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en Arbejdsmiljøkonsulent som i samarbejde med relevante aktører varetager og udvikler de arbejdsmiljømæssige udfordringer på industriens område.

Industrigruppen er med ca.90.000 medlemmer, den største af de 6 faglige grupper i 3F. Medlemmerne er beskæftiget indenfor et stort antal forskellige brancher, bl.a. plast, kemi, fiskeri, fjerkræ, metal, postvæsen, bryggerier, træ og møbel, beklædning og tekstil, procesindustri og mange andre.
Arbejdsopgaverne:

Du skal kunne medvirke til at sætte medlemmernes arbejdsmiljø på den politiske dagsorden. Samtidig skal du samarbejde med en række partnere fx Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø Industrien – BFA-Industri, men også andre steder, hvor det kan komme til gavn for vores medlemmer, fx Arbejdstilsynet, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, arbejdsgiverorganisationer.

I 3F arbejder vi på, at sikre sammenhængen mellem det forebyggende arbejdsmiljøarbejde og de udfordringer, industrien står overfor. Du skal derfor:

 • være i stand til at tænke kreativt
 • rådgive lokalafdelinger og herigennem medlemmer og arbejdsmiljørepræsentanter
 • evne at analysere, synliggøre og omsætte målsætninger og strategier til konkrete initiativer
 • arbejde struktureret og vedholdende for at føre de politiske mærkesager ud i livet i samarbejde med andre aktører.

Dit daglige virke er i Forbundet, men jobbet indebærer en del rejseaktivitet f.eks. i forbindelse med at være oplægsholder på fyraftensmøder og konferencer.

Om dig:

Vi forestiller os at du har overordnet kendskab til overenskomstsystemet og at du har kendskab til det arbejdsmiljøpolitiske system. Derudover forestiller vi os at du har kendskab til de aktører, der har indflydelse på arbejdsmiljøet i industrien, samt at du:

 • er åben, udadvendt og løsningsorienteret
 • kan arbejde selvstændigt og projektorienteret
 • teoretisk og praktisk har arbejdet med arbejdsmiljø, som arbejdsmiljøansvarlig, arbejdsmiljøkonsulent, arbejdsmiljørådgiver, tilsynsførende eller lignende
 • har gode kommunikative evner og forstår at bruge dem
 • er sikker i IT-kundskaberne.
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Mads Andersen på mail mads.andersen@3f.dk.
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest mandag den 30. maj 2022 kl. 9.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge 23 og 24. Tiltrædelse den 1. august 2022.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt