Ledige stillinger

3F søger en erfaren AV-tekniker til vores driftsfunktion


Titel:
AV-tekniker
Afdeling:
Driftsfunktionen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Brænder du for den gode service? Er du en dygtig tekniker med kompetence og forståelse inden for opsætning, håndtering og vedligehold af AV-udstyr? Er du initiativrig, kvalitetsbevidst og kan holde mange bolde i luften samtidig? Vægter du samarbejdet med dine kolleger højt? Så er jobbet her måske noget for dig. Arbejdsopgaverne:

Arbejdet består bl.a. i opsætning, fejlfinding, servicering og programmering af eksisterende og fremtidige AV-installationer. Derudover har du:

  • ansvaret for AV-teknikken i forbindelse med møder og konferencer
  • forståelse for det gode samarbejde og kan bidrage til, at I som kolleger spiller hinanden gode
  • med dine faglige kompetence evnen til at gøre en forskel og tage initiativ, så vi altid er på forkant med udviklingen og fremtidige behov.

Aften- og weekendarbejde vil kunne forekomme.

Om dig:

Vi forventer, at du har en bred erfaring for AV-teknik og at du har gode IT-kundskaber. Du skal brænde for den gode service og udvise engagement både internt og udadtil, samt være innovativ og initiativrig. Derudover forventer vi at du:

  • kan medvirke til en god, tryg og professionel kontakt til alle interessenter med fokus på kvalitet og service
  • selvstændigt løser de mange opgaver, som opstår i et stort forbundshus, hvor dagen kan være uforudsigelig
  • er ansvarsfuld og god til at planlægge og strukturere din arbejdsdag
  • er fleksibel og har lyst og evne til samarbejde.

Driftsfunktionen består af 4 teams: Kantine, rengøring, callcenter/reception og praktisk servicefunktion/trykkeri. Jobbet som AV-tekniker er en del af den praktiske servicefunktion, som er en afdeling med 15 medarbejdere, der udfører en bred vifte af opgaver. Vi er dagligt i kontakt med mange forskellige medarbejdergrupper i 3F’s forbundshus og afdelinger.

Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte teamkoordinator Martin Slorup på telefon 8892 0004 eller mail martin.slorup@3f.dk.
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest mandag den 30. maj 2022, kl. 9.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 23 og 2. runde ansættelsessamtaler d.21. juni. Der anvendes personprofiltest i ansættelsesprocessen. Tiltrædelse den 15. august 2022 – alternativt den 1. september 2022.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt