Ledige stillinger
3F søger en ledelses- og økonomistærk administrationschef
Titel:
Administrationschef
Afdeling:
Hovedkassererkontoret
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Befinder du dig hjemmevant i spændingsfeltet mellem ledelse, politisk-strategisk rådgivning og økonomistyring? Brænder du for fagbevægelsens værdier? Har du stærke skriftlige og kommunikative evner? Har du en politisk-/organisatorisk næse? Kan du stå inde for grundværdier som tillid, ordentlighed og respekt? Så er du måske vores nye administrationschef med direkte reference til hovedkassereren.

Stillingen er organisatorisk placeret på Hovedkassererkontoret, der varetager hovedkontorets økonomi samt rådgivning til 3F’s 64 lokalafdelinger vedr. økonomi og medlemsadministration.
Arbejdsopgaverne:

I stillingen som administrationschef vil du blandt andet komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • rådgive hovedkassereren fagligt, politisk og organisatorisk
 • personaleledelse
 • understøtte 3F’s interessevaretagelse
 • ansvarlig for økonomistyring i Forbundshuset.

Det forventes at du varetager den daglige personaleledelse på Hovedkassererkontoret. Da du skal fungere som hovedkassererens ”højre hånd”, skal du også kunne sparre, udfordre, koordinere og til tider lede de andre ledere i centret, hvorfor konkret erfaring med ledelse af leder er en absolut fordel.

Som politisk-/organisatorisk rådgiver for hovedkassereren forventes det ligeledes, at du kan medvirke til at udvikle diverse strategier indenfor hele ansvars-/ressortområdet. Derudover skal du repræsentere hovedkassereren i diverse interne og eksterne fora. Dertil kommer mødeforberedelse, taleskrivning, udarbejde debatindlæg m.m.

Om dig:

Vi forestiller os, at du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation samt at du har solid erfaring med økonomistyring på strategisk niveau. Derudover forestiller vi os, at du har stærke politiske, analytiske og strategiske evner. I den perfekte verden:

 • kan du inspirere, samle tråde, understøtte medarbejdernes udvikling og samtidig sætte retningen for dem i en organisation med mange interessenter
 • har du solid ledelseserfaring, herunder ledelse af ledere og forandringsledelse
 • har erfaring med at eksekvere vanskelige og komplekse beslutninger
 • kan du inspirere, sparre, udfordre og udvikle både ledere og medarbejdere
 • er du tålmodig, loyal, samarbejdende, lyttende, coachende og motiverende i både din generelle og ledelsesmæssige adfærd
 • har du stærke relationelle kompetencer, du søger samarbejdet og kan skabe gode relationer.
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Kenneth Hove på mail kenneth.hove@3f.dk eller telefon 88 92 08 30.
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest den 21. december 2022 kl. 9.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge 1 i 2023 og der bliver afholdt anden samtale i uge 2-3. Der kan anvendes personprofiltest i ansættelsesprocessen.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt