Ledige stillinger
3F søger en mediegrafikerelev
Titel:
Mediegrafikerelev
Afdeling:
Kommunikationsafdelingen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Synes du, om opgaver som at gøre dagsaktuelle temaer til memes og SoMe content? Eller hvad med en opgave, som handler om at udvikle kampagne designs på tværs af medier? Synes du, at udvikling af film-elementer, motiongraphics og infografik er spændende? Så er du måske vores nye elev! Om uddannelsen: Uddannelsen varer 3 år og 11 måneder hos os. Udover en daglig leder får du en kontaktperson, som vil give sparring og støtte i forbindelse med oplæring og arbejdsopgaver.

Som elev i 3F’s forbundshus kommer du til at arbejde sammen med engagerede, erfarne og kompetente kolleger i et spændende miljø. Du vil være tilknyttet vores kommunikations¬afdeling under hele din uddannelse, hvor du vil komme rundt i afdelingens forskellige funktioner.
Derudover deltager du i vores interne elevnetværk, som giver mulighed for sparring med husets øvrige elever.

Vi tilbyder en afvekslende hverdag og en alsidig uddannelse, hvor du udvikler både dine faglige og personlige kompetencer.
Vores forventninger til dig som ny elev: Vi forventer, at du har flair for IT, arbejder godt med grafiske værktøjer og ikke er bange for at lære nye systemer. Du er god til at samarbejde i en ofte travl og hektisk hverdag.
Du er mødestabil, ansvarsbevidst, nysgerrig og gerne initiativrig. Desuden er du parat til nye udfordringer og omstillingsparat.
Om os: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Flemming Gaarn Nielsen på mail flemming.gaarn.nielsen@3f.dk eller telefon 22 17 11 99.
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest den 9. december kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge 50.

Hvis du vil vide mere om at være elev i 3F, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt