Ledige stillinger

Regionskonsulent


Titel:
Regionskonsulent
Afdeling:
Foreningsdemokrati, Ungdom og Regioner
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Brænder du for udvikling, sammenhængskraft og koordinering? Er du en stærk formidler med evne til at motivere og inspirere? Og kunne du tænke dig at stå for fagpolitiske indsatser i 3F? Så er jobbet som regionskonsulent måske noget for dig. 

Forbund, regioner og lokalafdelinger i 3F er hinandens forlængede led, og Region Midtjyllands opgave er at skabe sammenhængskraft mellem forbundet og de 20 3F-afdelinger i regionen. Som regionskonsulent skal du være udviklende og koordinerende i forhold til organisationens virke inden for forskellige organisatoriske og faglige områder.
Indled med at stille spørgsmål.

Regionskontoret er placeret i Stilling og består af 2 regionskonsulenter og en sekretariatskonsulent. I vil i tæt samarbejde skulle løse en bred vifte af arbejdsopgaver. Vi forventer derfor, at du har bopæl eller har vilje til at bosætte dig i region Midtjylland. Det er en forudsætning for jobbet, at du har kørekort samt bil til rådighed.
 
Hovedopgaver:

Du vil stå for koordinering af fagpolitiske indsatser, projekter og opgaver, herunder sekretariatsfunktion for udvalg og netværk inden for regionen.
Derudover vil du:

 • medvirke til organiseringstiltag og organisationsudviklingsopgaver
 • igangsætte og koordinere uddannelsespolitiske tiltag og arbejdsmiljøarbejdet i afdelingerne
 • være bindeled mellem forbund og afdelinger i forhold til arbejdet vedrørende arbejdsmarkedspolitiske forhold, herunder det beskæftigelses- og erhvervspolitiske område
 • koordinere på det kommunale og regionale plan
 • udføre formidlings- og undervisningsopgaver indenfor egne kompetenceområder
 • bistå afdelinger med sparring ift. foreningsdemokratiske spørgsmål, vedtægter og lign.
 • samarbejde om fagpolitiske og organisationsudviklende opgaver på tværs af regionsgrænser
 • spotte og formidle tendenser og udviklingsmuligheder.
Om dig

Vi forestiller os, at du har et godt kendskab til og forståelse for arbejdet i en faglig politisk organisation – gerne 3F – og herudover, at du har:

 • erfaring med proces- og projektledelse, herunder at du er god til at samarbejde
 • kompetencer indenfor formidling og pædagogik
 • teoretisk indblik i og erfaring med forandringsprocesser, modstand og konflikthåndtering
 • evne til at motivere, inspirere og aktivere
 • sans for både den overordnede helhed og detaljen.
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension.

Løn- og arbejdsvilkår:
Stillingen som regionskonsulent er en fuldtidsstilling uden øvre arbejdstid med både aften- og weekendarbejde, ligesom der må forventes en del rejseaktivitet. Du ansættes derudover i Forbundet i sekretariatet ”Foreningsdemokrati, Ungdom, Regioner” som ledes af sekretariatsleder Per Jespersen med reference til Næstformand Tina Christensen. Arbejdsstedet bliver primært i region Midtjylland med udgangspunkt fra regionskontoret i Stilling.

Har du spørgsmål til jobbet, så ring til sekretariatsleder Per Jespersen på telefon 4038 8238 eller regionskonsulent Peter Dalby Baunsgaard på telefon 2134 3149.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest fredag den 1. oktober 2021. 

I forbindelse med ansættelsesprocessen kan der blive anvendt personprofiltest. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41 på regionskontoret i Stilling.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
 
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
 
Søg stillingen
Kontakt