Ledige stillinger
3F søger EU-konsulent til barselsvikariat på Bruxelleskontoret
Titel:
EU-konsulent
Afdeling:
EU-sekretariatet
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen

Har du erfaring med europæisk politik og interessevaretagelse? Er du knivskarp både skriftlig og mundtligt? Og vil du være med til at sikre lønmodtagernes interesser i EU? Så har du nu en enestående mulighed for at blive EU-konsulent på 3F’s Bruxelleskontor i et barselsvikariat fra oktober 2022 til og med juni 2023.

Arbejdsopgaverne:

Som konsulent i 3F’s EU-team vil du få medansvar for at understøtte 3F’s EU-interessevaretagelse med selvstændigt ansvar for de enkelte sager. Derudover vil du skulle:

 • varetage løbende formel og uformel dialog med nøglepersoner i relevante organisationer og instanser i Bruxelles og København
 • bidrage til udarbejdelse af strategiske indspil, høringssvar og faktaark til brug for interessevaretagelse
 • facilitere bedst mulige interessevaretagelse gennem diverse aktiviteter, herunder netværksaktivitet, debatmøder, konferencer mm. og bidrage til at udvide 3F’s netværk
 • overvåge udviklingen af EU’s social- og arbejdsmarkedspolitiske dagsorden og spotte relevante initiativer for 3F’s medlemmer
 • medvirke til afrapportering af status for 3F’s EU-indsatser på kvartalsbasis til 3F’s EU-udvalg.
Om dig:

Vi forventer at du har viden om og erfaring med europæisk politik. Vi forestiller os at du er en stærk netværker med flair for politisk interessevaretagelse, samt at du kan lide at samarbejde med mange forskellige typer mennesker.
Derudover forestiller vi os at du:

 • har veludviklet politisk tæft
 • har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation
 • kan arbejde selvstændigt og trives med ansvar
 • har gode og præcise skriftlige og mundtlige kompetencer
 • kan strukturere dine opgaver og bevare et godt humør i en til tider travl hverdag
 • har gode sprogkundskaber – som minimum flydende dansk og engelsk i skrift og tale, men også gerne kendskab til fransk eller tysk.
Velkommen til 3F's EU-team Som konsulent vil du indgå i 3F’s EU-team, der består af 3F’s EU-chef, to konsulenter samt en praktikant. EU-teamet understøtter 3F’s proaktive EU-interessevaretagelse i København og Bruxelles i tæt samarbejde med kollegaerne i 3F’s Forbundshus i København. Teamet udvikler konkrete indspil, har løbende formel og uformel dialog med nøglepersoner i relevante organisationer og instanser i Bruxelles og København og leverer bidrag til 3F’s ledelse, hovedbestyrelse, grupper og EU-udvalg.

Arbejdet vil foregå på 3F’s EU-kontor i Bruxelles, men der vil ind imellem være rejseaktivitet til København. Den daglige faglige reference vil være til EU-chefen i København, mens den overordnede reference vil være til 3F’s Europapolitisk ansvarlige medlem af 3F’s Daglig Ledelse.
Hos os får du:

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i Bruxelles.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du frem til den 4. august kontakte EU-chef Nadja Abelgren Olsen på telefon +45 60 25 34 72. Fra den 8. august kan du kontakte Seniorkonsulent Elisabeth Tosti Nielsen på + 32 472 19 16 91.

Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest den 29. august 2022 kl. 9.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt start september i København.
Tiltrædelse ønskes start oktober 2022, men fleksibilitet kan udvises.

I forbindelse med tiltrædelse forventes en uges opstartsintro i 3F’s Forbundshus i København.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt