Ledige stillinger

3F søger indholdskreatør


Titel:
Indholdskreatør
Afdeling:
Kommunikationsafdelingen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen

Kan du få dit indhold til at flyve på SoME og andre digitale platforme? Så skal du da være vores nye kollega i 3F’s sociale medie- og kampagneteam.

Elsker du tilmed at kommunikere hurtigt, præcist, fængende og med stort overskud på alle digitale platforme? Kan du tænke i formater, tilrettelægge, filme og klippe voxpops, interviews og andre indslag? Kan du ovenikøbet måle og vurdere, hvilke platforme der egner sig bedst til dine budskaber? Så får du hos os en superspændende og meningsfyldt hverdag, hvor du er med til at præge store dagsordener i samfundet og påvirke hverdagen for helt almindelige lønmodtagere.

Du bliver en del af 3F’s Marketing & Online-team, der er tilknyttet Kommunikationsafdelingen. Som vores nye kollega er du med til at udvikle, producere og eksekvere indhold og marketingskampagner om alt fra politiske mærkesager og udfordringer i arbejdslivet til hvordan man udfylder et dagpengekort, hvis man mister sit job. Du får ansvaret for, at det indhold, vi udvikler, kommer bedst ud på vores mange kanaler. Du er ikke bange for at tage fat – heller ikke når opgaven er mindre og intern.

Du er indholdskreatør til fingerspidserne og formår at føre dine tanker ud til køreklart indhold. Din hjerne må gerne være krøllet, og du synes, at det er fedt at omsætte komplekse ting til let og relevant information. Du bliver glad i låget ved tanken om at arbejde i en stor organisation, der er politisk styret, og som dagligt er med til at præge samfundsdebatten og være den rigtige organisation for mere end en kvart million medlemmer. Du sætter en dyd i at rykke hurtigt på opgaver og har en vis portion struktur med på arbejde, da vi arbejder hurtigt – hele tiden med fokus på at lave det bedste indhold til vores målgrupper.

Dine primære arbejdsopgaver:
 • Udvikling og produktion af indhold – særligt til 3F’s sociale medie-kanaler
 • Caste og finde cases blandt vores kæmpe netværk og medlemsskare til forskellige indsatser
 • Versionering af indhold til udgivelse på 3f.dk, nyhedsbreve og SoMe-kanaler internt og eksternt
 • Koordinere og varetage deling af indhold på tværs af platform.
Vi forventer at du:
 • er journalist, kommunikationsuddannet eller måske noget helt tredje – og har mindst 2 års erfaring med video-, tekst- og indholdsproduktion
 • er vant til at tænke i det visuelle udtryk både digitalt, på print eller levende billeder
 • er ferm til at optage og klippe – gerne i Premiere Pro eller AVID
 • er initiativ- og idérig i udviklingen af relevant og interessant indhold
 • arbejder struktureret, hurtigt og engageret både med korte deadlines, men også rutineopgaver.
Hos os får du:

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport Station.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Louise Stræde Thomsen på mail louise.thomsen@3f.dk eller telefon 88920072 / 40739208.

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest tirsdag den 26. oktober 2021 kl. 9.00.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.

Vi har medlemmet i fokus i alt, hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.

Læs mere om os på www.3f.dk.

 
Søg stillingen
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt